Pregame: ΠΑΟΚ - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Πυλαία



Tην Πυλαία θα υποδεχθεί αύριο (27/03, 18:00) ο ΠΑΟΚ, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πρωτοπόρος του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς, ενώ η Πυλαία είναι 3η σε σύνολο 7 ομάδων, με 8 πόντους.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (25χρονος δεξιός ίντερ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Το αυριανό ματς με αντίπαλο την Πυλαία κρύβει πολλές παγίδες και θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας για 60 λεπτά, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αν εξαιρέσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό, είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε καλά και είμαστε έτοιμοι. Η δύσκολη κατάσταση, την οποία βιώνουμε όλοι μας, καθιστά ακόμη δυσκολότερη την προσπάθεια, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι επιστρέφουμε στους αγώνες μετά από μεγάλη αποχή. Ελπίζω να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, καθώς κάτι διαφορετικό θα ήταν καταστροφικό για το άθλημα».

Απών θα είναι ο Κυριακίδης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, έπειτα από το διάστρεμμα, που είχε υποστεί. Οι Ασπρόμαυροι έχουν, ακόμα, αρκετούς αμφίβολους αθλητές, των οποίων η συμμετοχή θα κριθεί λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ματς. Συγκεκριμένα, οι Παλάσκας, Σεϊρεκίδης, Καραγκιοζόπουλος αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς και ο Τσαναξίδης ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Από την άλλη, ο παίκτης της Πυλαίας, Ανδρέας Ορφανουδάκης (39χρονος τερματοφύλακας), τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Εδώ που φτάσαμε το Πρωτάθλημα μάς φαντάζει... σκοτσέζικο ντουζ. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα μου έχει προετοιμαστεί κατάλληλα έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποιοτικό χάντμπολ και μέσα από αυτό να διεκδικήσουμε ό, τι μας αναλογεί ακόμα και την νίκη. Και τέλος να ευχηθώ ένα παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς».

Διαθέσιμοι δεν θα είναι ο Παπαγεωργίου, που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και χειρουργήθηκε πρόσφατα, καθώς επίσης και ο Αντωνιάδης, που προέρχεται από τραυματισμό και ακολουθεί μόνα κάποια κομμάτια της προπόνησης, αφού προς το παρόν κρίνεται πως είναι ανέτοιμος.


Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:


No comments