Pregame: Δούκας - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Δούκας θα συναντήσει αύριο (27/03, 19:00), στο Δαΐς, τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων βρίσκεται στην προτελευταία θέση (2 βαθμοί), σε σύνολο 7 ομάδων, του 1ου ομίλου του Πρωταθλήματος, ενώ εκείνη της Νέας Φιλαδέλφειας στην 4η με 6 πόντους. 

Ο αθλητής του Δούκα, Ανδρέας Γερουλάνος (19χρονος αριστερός ίντερ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Μετά από σχεδόν πέντε μήνες ήρθε επιτέλους ξανά η ώρα να αγωνιστούμε. Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς. Και οι δύο ομάδες θεωρώ πως θα αργήσουμε να βρούμε τα πατήματά μας στον αγωνιστικό χώρο μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας. Θεωρώ, ωστόσο, ότι το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Τραυματίες είναι οι Καρακεχαγιάς, Τζανιδάκης, Παγιάτης. Απόντες θα είναι και οι Ασλής, Μπαζδέκης.

Ο παίκτης του Ιωνικού, Βασίλης Λιόλιος (23χρονος πλέι μέικερ), δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Εύχομαι καλή επανέναρξη του Πρωταθλήματος με υγεία πάνω απ' όλα και χωρίς τραυματισμούς. Νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο για όλους τους αθλητές. Όσον αφορά στο παιχνίδι, υπάρχει πολύ μεγάλη αποχή από αγωνιστικό ρυθμό, γεγονός που είναι μείον και για της δυο ομάδες. Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, παραμένουμε στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή».

Ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Παπακώστας, δεν υπολογίζει για αύριο στους τραυματίες Ζαχάρη, Λόλα.

No comments