Οι μεγάλοι απόντες της ΑΕΚ, Ουγκάλντε και Πλάθα, μίλησαν στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι μεγάλοι απόντες της ΑΕΚ, Ουγκάλντε και Πλάθα, μίλησαν στο greekhandball.com

Από τις κερκίδες παρακολούθησαν το παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο την Νέβα (21-30 υπέρ της Ένωσης) δύο εκ των πιο πολύτιμων αθλητών των Κιτρινόμαυρων, οι Κριστιάν Ουγκάλντε, Ιγκνάθιο Πλάθα Χιμένεθ, που είναι τραυματίες. Μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες της ΑΕΚ έσπευσαν να τους πλησιάσουν στις εξέδρες, για να τούς αφιερώσουν την νίκη και να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Ο Πλάθα δήλωσε στο greekhandball.com: «Η δουλειά έγινε. Τα παιδιά έπαιξαν καλά, πήραμε μια διαφορά που θα μάς δώσει την πρόκριση. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και πολλές λύσεις. Είναι σημαντικό ότι πήραμε αυτό που θέλαμε και ότι παίξαμε σοβαρά. Νιώθω πολύ άσχημα που αναγκαστικά ήμουν θεατής, όμως πιστεύω ότι ο τραυματισμός μου δεν είναι τόσο σοβαρός και ότι θα μπορέσω να γυρίσω νωρίτερα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα». 

Από την άλλη, ο Ουγκάλντε υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Μας έχει επηρεάσει η αγωνιστική απραξία, αλλά περιμένουμε ότι με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εμάς, καθώς θα βρούμε ρυθμό».

No comments