Μεσσήνης: «Είχαμε συνεχή βελτίωση και αποκομίσαμε πολλά κέρδη ενόψει των προκριματικών του EURO 2022» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεσσήνης: «Είχαμε συνεχή βελτίωση και αποκομίσαμε πολλά κέρδη ενόψει των προκριματικών του EURO 2022»Συνεχή βελτίωση είχε η Εθνική Γυναικών της Ελλάδας κατά την διάρκεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021 και αποκόμισε, επίσης, πολλαπλά κέρδη ενόψει των προκριματικών του EURO 2022, δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Μεσσήνης. 

Ανέφερε: «Τα πράγματα εξελίχθηκαν περίπου όπως τα είχαμε στο μυαλό μας πριν έρθουμε στα Σκόπια. Τα δεδομένα ήταν εξαρχής γνωστά. Είχαμε μεγάλη αποχή και σοβαρές απουσίες. Σκοπός ήταν να παλέψουμε όλα τα ματς και το καταφέραμε στο 100% στα δύο από τα τρία, τα οποία κρίθηκαν στο γκολ και θα μπορούσαμε κάλλιστα να τα είχαμε κερδίσει.

Είχαμε συνεχή βελτίωση και αποκομίσαμε πολλά κέρδη ενόψει των προκριματικών του EURO 2022 που θα διεξαχθούν σε δύο μήνες και είναι ο μεγάλος μας στόχος. Σήμερα οι κοπέλες για μεγάλο διάστημα ήταν πολύ συγκεντρωμένες απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Πριν τον αγώνα είχαμε συζητήσει ότι πρέπει να δώσουμε μία καλή… παράσταση στη αυλαία μας στον όμιλο και έτσι έγινε. Πιστεύουμε στα κορίτσια και αυτά στους εαυτούς τους. 

Πέραν των αθλητριών οφείλω να ευχαριστήσω τους προπονητές των ομάδων από τις οποίες προέρχονται οι αθλήτριες. Για να μπορέσουμε -παρά την μεγάλη αποχή- να έχουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και αντοχές σε τρία συνεχόμενα ματς, σημαίνει ότι οι προπονητές τους στα σωματεία δουλεύουν πάρα πολύ. Αυτοί περνάνε περισσότερο χρόνο με τις κοπέλες και είναι ένα βασικό συστατικό της προσπάθειας μας, εμείς είμαστε περισσότερο εκλέκτορες».

No comments