Ο δρόμος για την κορυφή του EHF European Cup ενδέχεται να περάσει για την ΑΕΚ από Σλοβένους και Σουηδούς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο δρόμος για την κορυφή του EHF European Cup ενδέχεται να περάσει για την ΑΕΚ από Σλοβένους και Σουηδούς


Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του EHF European Cup απέκτησε η Γκορένιε Βελένιε, η οποία επικράτησε εκτός έδρας (26-31) της Ρόμπε Ζούμπρι. Τα μέλη της ΑΕΚ παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την χθεσινή (20/03) αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς εφόσον η Ένωση προκριθεί, τότε πρόκειται να αντιμετωπίσει τον νικητή του παραπάνω ζευγαριού. Η Γκορένιε Βελένιε είναι το φαβορί και έτσι η αθηναϊκή ομάδα, που επίσης είναι φαβορί με αντίπαλο την Νέβα, είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στους Σλοβένους.

Παράλληλα, η Ίσταντς νίκησε εκτός έδρας την Πόλβα Σερβίτι με 28-33 και απέκτησε και εκείνη προβάδισμα πρόκρισης. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι, Μιναούρ Μπάια Μάρε-Ανόρθωση (27-22 υπέρ των Κυπρίων το πρώτο ματς). Η σουηδική, Ίσταντς, είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και εάν τόσο εκείνη, όσο και η ΑΕΚ, ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια, τότε θα συναντηθούν στον τελικό.

No comments