Κανδύλας: «Αν προκριθούμε, η ιδέα της κατάκτησης του τροπαίου θα αρχίσει να μπαίνει στο μυαλό όλων στην Ανόρθωση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κανδύλας: «Αν προκριθούμε, η ιδέα της κατάκτησης του τροπαίου θα αρχίσει να μπαίνει στο μυαλό όλων στην Ανόρθωση»


Η απόδοση του γκολκίπερ Κοτανίδη, σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα, «χάρισαν» την νίκη στην Ανόρθωση κόντρα στην Μιναούρ Μπάια Μάρε (22-27), σύμφωνα με όσα δήλωσε στο greekhandball.com ο αθλητής των Κυανόλευκων, Πέτρος Κανδύλας. Τόνισε, ακόμα, πως αν εξασφαλιστεί η πρόκριση το προσεχές Σάββατο (27/03), στον επαναληπτικό, τότε η ιδέα της κατάκτησης του EHF European Cup θα αρχίσει να μπαίνει στο μυαλό όλων στην Ανόρθωση.

Ανέφερε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Η απόδοση του Κοτανίδη, σε συνδυασμό με την πολύ καλή μας άμυνα, ήταν το κλειδί της νίκης.

Από εκεί και πέρα, έχουμε τον επαναληπτικό το άλλο Σάββατο στην έδρας μας και την προσεχή Τετάρτη το ντέρμπι με τον Παρνασσό. Άμα έχουμε την ίδια απόδοση, όπως χθες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Όσον αφορά στο αν στην Ανόρθωση ονειρεύονται την κατάκτηση του τροπαίου, σχολίασε: «Προσωπικά, δεν το σκέφτομαι ακόμα. Πιστεύω πως η σωστή προσέγγιση είναι μία βήμα βήμα πορεία. Αν βέβαια προκριθούμε το Σάββατο, νομίζω ότι θα αρχίσει να μπαίνει αυτή η ιδέα στο μυαλό όλων».

No comments