Αλβανός: «Οι προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά δεν αντικαθιστούν την διαδικασία ενός αγώνα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός: «Οι προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά δεν αντικαθιστούν την διαδικασία ενός αγώνα»

Πώς και πώς περιμένει η ΑΕΚ, ώστε η Πολιτεία να επιτρέψει ξανά την διεξαγωγή της Handball Premier, δήλωσε στο sports3.gr το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ένωσης, Αλέξης Αλβανός.

Τόνισε: «Σε μια εποχή γενικότερης ανασφάλειας εξαιτίας του κορονοϊού, η ΑΕΚ εξακολουθεί να δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια, όπως οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στην ομάδα υπάρχει όραμα, με υπομονή, βήμα-βήμα να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη».

Σχολίασε ακόμα: «Περιμένουμε πώς και πώς η Πολιτεία να δώσει ξανά την άδεια και να αρχίσει ξανά το Πρωτάθλημα. Πρόλαβε να γίνει μία αγωνιστική, πριν σταματήσει το Πρωτάθλημα, απλά το δικό μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έγινε.

Η απουσία αγωνιστικής έντασης μάς έλειψε στο πρώτο παιχνίδι με την CSM στο Βουκουρέστι, αλλά στο τέλος ευτυχώς δεν το πληρώσαμε και συνεχίζουμε στην Ευρώπη».

Πρόσθεσε: «Ευτυχώς σε όλο αυτό το διάστημα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε προπονήσεις, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Έχοντας δημιουργήσει ένα τόσο γεμάτο ρόστερ, μέσα από τις δυνατές προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τους παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Αλλά και πάλι, ό,τι και να λέμε, αυτά δεν αντικαθιστούν την διαδικασία ενός αγώνα». 

Σχετικά με τον Ουγκάλντε, ανέφερε: «Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς. Είναι ο παίκτης-ηγέτης που θέλαμε στην ομάδα. Πήραμε τον Νούιτς, μαζί με τον Κεδέρη και την προσπάθεια των παιδιών μας από την Ακαδημία, προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του».

Για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είπε: «Γίνονται προσπάθειες, ώστε η ομάδα να παίξει στη SEHA League. Θα θέλαμε την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε πιο υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή διοργάνωση, την EHF League.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, επιχειρούμε τέτοιες συνεργασίες, να έρχονται εδώ για κοινές προετοιμασίες. Επιθυμούμε να κάνουμε την ΑΕΚ πόλο έλξης για σπουδαίους παίκτες.

Χρειάζονται να γίνουν πολλά, όχι μόνο από την πλευρά μας, απαιτείται να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερες εγκαταστάσεις».

No comments