Ανδρέου: «Γνωρίζουμε πως δεν τελείωσε τίποτα για την πρόκριση - Στην Κύπρο δεν μπορούν να... χωνέψουν ότι η Ανόρθωση ήρθε, για να μείνει» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανδρέου: «Γνωρίζουμε πως δεν τελείωσε τίποτα για την πρόκριση - Στην Κύπρο δεν μπορούν να... χωνέψουν ότι η Ανόρθωση ήρθε, για να μείνει»

Ακόμα μεγαλύτερη επιμονή για την πρόκριση στα ημιτελικά του EHF European Cup έχει η Ανόρθωση, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη της (22-27) με αντίπαλο την Μιναούρ Μπάια Μάρε, υπογράμμισε στο greekhandball.com ο Πρόεδρος των Κυανόλευκων, Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος επιτέθηκε επιπλέον στην κυπριακή Ομοσπονδία και σε κυπριακά σωματεία, καθώς θεωρεί ότι η Ανόρθωση δεν αντιμετωπίζεται με σεβασμό. 

Αρχικά, ανέφερε: «Το χάντμπολ είναι παράδοση στην Ρουμανία. Δεν είχαμε παρ' όλα αυτά και την καλύτερη φιλοξενία, μας λυπεί αυτό. Μας πείσμωσε αρκετά το γεγονός. Για παράδειγμα, όταν προσγειωθήκαμε, μας άφησαν να περιμένουμε 1.5 ώρα στο αεροδρόμιο με την δικαιολογία πως νόμιζαν ότι το αεροπλάνο μας θα έφτανε 1.5 ώρα μετά».

Σχετικά με το χθεσινό ματς, επεσήμανε: «Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Ζαραβίνας δεν δουλεύει, όπως είναι γνωστό, μόνο πάνω στο πλάνο παιχνιδιού, αλλά και πάνω στην ψυχολογία των παιδιών, διότι το άθλημα αυτό είναι... σκακιέρα. Μελετήσαμε τον αντίπαλο και είπαμε στα παιδιά να το απολαύσουν και ας γίνει ό, τι γίνει. Καταφέραμε από τα πρώτα λεπτά να έχουμε προβάδισμα 4-5 τερμάτων. 

Κάποιος που έβλεπε πρώτη φορά χάντμπολ, θα έλεγε ότι είχαμε εύκολο απόγευμα, αλλά δεν ήταν έτσι. Γνωρίζουμε πως δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε, όμως, ακόμα μεγαλύτερη επιμονή για την πρόκριση. Θεωρούμε ότι ο αντίπαλος θα αγωνιστεί την επόμενη φορά ακόμα περισσότερο διαβασμένος, αλλά εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας».

Δήλωσε, ακόμα, στο greekhandball.com αναφορικά με το Πρωτάθλημα της Κύπρου: «Θα ήθελα να πω κάτι ακόμα, που πληγώνει την ομάδα μου και... μαχαιρώνει το άθλημα. Κάποιοι κύριοι της κυπριακής Ομοσπονδίας και κάποιοι κύριοι ορισμένων ομάδων δεν μπορούν να ''χωνέψουν'' ότι η Ανόρθωση ήρθε, για να μείνει. Αυτοί οι κύριοι θα έπρεπε να σέβονται την τεράστια πορεία μας μέχρι σήμερα, διότι όλοι χαίρονται για τις επιτυχίες μας με εξαίρεση εκείνους. Μας όρισαν παιχνίδι, θεωρητικά κρίσιμο αγώνα, την προσεχή Τετάρτη (24/03), ενώ απόψε (21/03) επιστρέφουμε στην Κύπρο και θα πρέπει να παραμείνουμε σε καραντίνα 24 ώρες. Χάθηκαν οι αγωνιστικές ημέρες; Μήπως θέλουν να μην πάει το άθλημα μπροστά για τους δικούς τους σκοπούς; Θεωρούμε εμπόδια για τον αθλητισμό αυτούς τους ανθρώπους. Αντίθετα εμείς διαφημίζουμε το χάντμπολ. Το χάντμπολ στην Κύπρο ήταν στον... αναπνευστήρα, πριν μπει η Ανόρθωση στο άθλημα. Η επιτυχία της Ανόρθωσης είναι επιτυχία του Ελληνισμού! 

Θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη κόντρα στον Παρνασσό Στροβόλου, για να κάνουμε το 4-0 και να τελειώσουμε το συντομότερο την τρέχουσα σεζόν στο Πρωτάθλημα». 

No comments