Γρηγοράκης: «Έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη προετοιμασία των αθλητών μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γρηγοράκης: «Έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη προετοιμασία των αθλητών μας»Την προετοιμασία του, σε κανονικούς ρυθμούς, ενόψει της πιθανής επανέναρξης της Handball Premier συνεχίζει ο Άρης Νίκαιας, τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γρηγοράκης.

Δήλωσε: «Συνεχίζουμε καθημερινά τις προπονήσεις μας. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και όλοι στο σύλλογο έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη προετοιμασία των αθλητών μας για την ενδεχόμενη επανέναρξη της Handball Premier.

Για να είμαστε ειλικρινείς, είμαστε ιδιαίτερα σκεπτικοί και επιφυλακτικοί όσον αφορά στη συνέχεια με αυτά τα πισωγυρίσματα στο Πρωτάθλημα και προσανατολιζόμαστε στο να προστατεύσουμε τους μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές μας, αλλά και να προωθήσουμε νεότερους, αν συνεχιστεί το Πρωτάθλημα σχετικά άμεσα.

Προσπαθούμε να κρατάμε τους αθλητές μας πρώτα απ' όλα υγιείς και όσο γίνεται πιο γυμνασμένους».

No comments