Κοροϊδία χωρίς τελειωμό...Μένει το λουκέτο στα πρωταθλήματα.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοροϊδία χωρίς τελειωμό...Μένει το λουκέτο στα πρωταθλήματα....

 Η επέμβαση επέτυχε, αλλά, ο ασθενής παραμένει στην εντατική...

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων δέχθηκε τα, αναθεωρημένα, Υγειονομικά Πρωτόκολλα της ΓΓΑ για τα πρωταθλήματα, αλλά, διετήρησε για, τουλάχιστον, ακόμα μία εβδομάδα την αναστολή διεξαγωγής τους, κρατώντας στον '' πάγο '' όλα τα πρωταθλήματα εκτός εκείνων της Σούπερ Λιγκ 1 και 2 στο ποδόσφαιρο, της Μπάσκετ Λιγκ και της Βόλεϊ Λιγκ Ανδρών.

Στην πράξη αυτή η αναστολή είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού ακόμα και αν σε μία εβδομάδα δοθεί συγκατάθεση για να αρχίσουν τα πρωταθλήματα, δεν είναι εφικτή η άμεση επανέναρξη τους...

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει στο στόχαστρο και όλα τα άλλα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Η ουσία είναι ότι επιβεβαιώθηκαν όλοι εκείνοι που από νωρίς το πρωϊ σχολίαζαν ότι το λουκέτο στον αθλητισμό θα παρέμενε, καθώς, οι Λοιμωξιολόγοι '' δεν ήθελαν ούτε να ακούσουν για επανέναρξη των πρωταθλημάτων ''. Οπότε, όσοι εξέφραζαν...αισιοδοξία, καλό θα είναι να εξηγήσουν και από που απέρρεε...

Η κοροϊδία δεν έχει τελειωμό...

Α, οι προπονήσεις συνεχίζουν να επιτρέπονται....

H σχετική ενημέρωση της ΓΓΑ : 

'' Η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19» στην 197η συνεδρίασή της, σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, αποδέχθηκε ομόφωνα την εξής εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», για τα ζητήματα του αθλητισμού που της τέθηκαν: «Ο Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, κατόπιν της αναστολής διεξαγωγής των αθλητικών αγώνων και προπονήσεων, παρουσίασε επικαιροποιημένο αυστηροποιημένο πρωτόκολλο που αφορά σε όλες τις ομάδες, όλων των κατηγοριών, εστιάζοντας στις τεχνικές διαχείρισης του κρούσματος, κατά το πρότυπο του πρωτοκόλλου της Super League 1 ποδοσφαίρου, με διενέργεια τεστ πριν από κάθε αγώνα. Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια για να ολοκληρωθούν οριακά πια οι διοργανώσεις, ενόψει υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων κυρίως σε Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακό επίπεδο. Τα μέλη της Επιτροπής, μετά από διαλογική συζήτηση, ενέκριναν ομόφωνα τα αυστηροποιημένα πρωτόκολλα και αποφασίστηκε:

• Η συνέχιση της αναστολής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Α1 Κατηγορίας υδατοσφαίρισης και χειροσφαίρισης ανδρών και υδατοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και χειροσφαίρισης γυναικών, για μια επιπλέον εβδομάδα, με επανεκτίμηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

• Αναφορικά με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Χιονοδρομίας που περιλαμβάνεται στο Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονοδρομιών (FIS), η διεξαγωγή του στα προβλεπόμενα χιονοδρομικά κέντρα.

• Αναφορικά με τη διεξαγωγή των προπονήσεων στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών και στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου Σάλας ανδρών, αυτές να πραγματοποιούνται χωρίς θεατές.

• Η λειτουργία και χρήση των κολυμβητηρίων για προπόνηση από τους αθλητές σωματείων, υποψήφιους Σχολών Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Στρατιωτικών Σχολών, καθώς και της κολύμβησης για θεραπευτικούς σκοπούς, με τήρηση των προβλεπομένων από τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα''.No comments