Με άρωμα γυναίκας οι '' Σφήκες '' της Γκορένιε, περιμένουν τους '' Αετούς '' της ΑΕΚ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με άρωμα γυναίκας οι '' Σφήκες '' της Γκορένιε, περιμένουν τους '' Αετούς '' της ΑΕΚ...

 


Οι '' Σφήκες '' της Γκορένιε από την Σλοβενία ετοιμάζονται για τους δύο αγώνες τους με την ΑΕΚ και την σύγκρουση τους με τους '' Αετούς ''.

Το παρατσούκλι της Γκορένιε, όπως άλλωστε και η μασκότ της ( φωτο ), είναι η σφήκα.



Αλλωστε, το Βελένιε ( '' βοσκότοποι για ζώα '' είναι η ερμηνεία της ονομασίας της πόλης ) των 24.000 κατοίκων,  όπου εδρεύει η Γκορένιε, όπως και η ευρύτερη περιοχή, είναι γεμάτη από σφήκες.

Στο Βελένιε η πιο δημοφιλής αθλητική ομάδα είναι η Γκορένιε ενώ δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο και η Ρούνταρ.

Ορυκτά ( ειδικά ο λιγνίτης ), μέταλλα και ενέργεια δίνουν ζωή στην Βελένιε, που θεωρείται ως ένα από τα βασικά οικονομικά κέντρα της Σλοβενίας.

Στην πόλη της Βελένιε, οι γυναίκες έχουν σημαντική εκπροσώπηση σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής, κοινωνικής αλλά και αθλητικής ζωής.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό, ότι στην 13μελή διοίκηση της Γκορένιε, μετέχουν 4 γυναίκες ενώ στο 26μελές διοικητικό και προπονητικό προσωπικό της, περιλαμβάνονται 7 γυναίκες :

Η Γενική Γραμματέας Τανίγια Ρέντνακ, η Σλάβιτσα Μίκατς που είναι Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, η προπονήτρια φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας Νίνα Τζόρτζεβιτς, η φυσιοθεραπεύτρια Αϊντα Χράστνικ, όπως και οι προπονήτριες της Ακαδημίας ( Τζούνιορ Β και Γ ), Σνεζάνα Τάμντε Ρόντιτς, Σόνια Ζίνταρ και Μπάρμπαρα Μπόμπινατς.

No comments