Δρανόβαλης: «Καλή προσπάθεια, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο να παίρναμε θετικό αποτέλεσμα, δεδομένων των ελλείψεων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δρανόβαλης: «Καλή προσπάθεια, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο να παίρναμε θετικό αποτέλεσμα, δεδομένων των ελλείψεων»



Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητριών του εμφανίστηκε ο προπονητής της Προσοτσάνης, Πέτρος Δρανόβαλης, παρά την εκτός έδρας ήττα (28-26) της ομάδας του κόντρα στην Πυλαία. Ο ίδιος επεσήμανε στο greekhandball.com, επιπλέον, ότι δεδομένων των απουσιών θα ήταν πολύ δύσκολο για την Προσοτσάνη να έπαιρνε θετικό αποτέλεσμα.

Δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια στην Πυλαία και ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία της. Τής εύχομαι καλή συνέχεια. 

Όσον αφορά στην δική μας ομάδα, είχαμε πολλές ελλείψεις, παρουσιαστήκαμε μονάχα με δύο περιφερειακούς (αριστερό ίντερ, πλέι μέικερ και ένα κατ' ανάγκη δεξί ίντερ). Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο να παίρναμε θετικό αποτέλεσμα, δεδομένων των ελλείψεων. Χάσαμε τρία πέναλτι και είχαμε κάποια άστοχα σουτ. Ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και ελπίζω να έχουμε όλες τις αθλήτριες στα επόμενα ματς για να μπορέσουμε να παίξουμε καλύτερα». 

No comments