Το θέατρο του παραλόγου σε βάρος του αθλητισμού ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το θέατρο του παραλόγου σε βάρος του αθλητισμού !


 Από την αρχή αυτής της, σοβαρής, υγειονομικής κρίσης ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μπήκε στο επίκεντρο με αρνητικό πρόσημο, καθώς, με περίσια ευκολία και δίχως συγκεκριμένα, απτά και επιστημονικά επιβεβαιωμένα, στοιχεία βρέθηκε στο...απόσπασμα.

Ωστόσο, αυτό που τώρα συμβαίνει, ξεπερνά κάθε προηγούμενο και δείχνει περίτρανα ότι ζούμε το θέατρο του παραλόγου, τον εφιάλτη του απόλυτου παραλογισμού.
Την λογική με την οποία συνεχίζονται προπονήσεις και αγώνες ακόμα και στις περιοχές αυξημένου κινδύνου στα 4 επαγγελματικά ( ; ) πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, την κατανοούμε γιατί τα συμφέροντα είναι μεγάλα.
Τηλεοπτικά δικαιώματα, διαφημίσεις, χορηγίες, δεσμεύσεις...
Ειδικά για το Βόλεϊ Ανδρών, με την πληθώρα των κρουσμάτων και αναβολών, τι να πρωτογράψει κανείς...
Οι, ερασιτεχνικές, ομάδες σε χάντμπολ ανδρών-γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών-γυναικών, ποδόσφαιρο και μπάσκετ γυναικών, Φούτμπολ Λιγκ και Γ΄Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών, Α2 μπάσκετ ανδρών ξεκίνησαν προπονήσεις ή και αγώνες, με τις Ακαδημίες κλειστές και με μύριους κόπους, ζητιανιά για τα έξοδα τους, υπερβάσεις από όλους και όλες.
Και τώρα, σταματούν ( τουλάχιστον ) έως τις 15 Μαρτίου, θαρρείς και ο οργανισμός του αθλητή είναι σαν το ψυγείο που το βγάζεις από την πρίζα για απόψυξη...
Τόση ασχετοσύνη ή τέτοια σκοπιμότητα σε βάρος του αθλητισμού...
Δηλαδή, είναι προτιμότερο που την άλλη εβδομάδα δεν θα κάνουν τεστ αντιγόνου τουλάχιστον 150 ομάδες που είναι σε περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου σε όλη την χώρα ; 
Αυτές οι ομάδες θα φρόντιζαν, όπως κάθε εβδομάδα, ώστε να ελεγχθούν υγειονομικά, σχεδόν 5.000 άτομα που έχουν στη δύναμη τους, στην καθημερινότητα των προπονήσεων.
Προφανώς, η ευνομούμενη Πολιτεία θεωρεί δια των ταγών της, που είναι φανερό ότι έχουν μπερδέψει τα πράγματα, ότι είναι καλύτερο να κυκλοφορούν ...άνετοι και ωραίοι, δίχως τεστ, 5.000 νέοι άνθρωποι, δηλαδή, οι κατ΄ εξοχήν φορείς μεταδοτικότητας του ιού κατά τους λοιμωξιολόγους, όντες ασυμπτωματικοί στην πλειοψηφία τους...
Τιμωρώντας τον αθλητισμό, θυμίζετε εκείνους που με το ένα πόδι τους κλωτσούν το άλλο....
Ανευθυνότητα και απίστευτη προχειρότητα... 
Πρώτα, ενοχοποιούνται οι ομάδες γιατί...κονομάνε,  μετά μπαίνει λουκέτο στις Ακαδημίες, έπειτα σταματά έστω και η προπόνηση και το επόμενο βήμα θα είναι να πάρει η Ελλάδα τα πρωτεία όχι μόνο στα ψυχοφάρμακα αλλά και στην παιδική παχυσαρκία και τον διαβήτη.
Τις συνέπειες αυτών των παλινωδιών θα τις βιώνουμε για τα επόμενα 4-5 χρόνια...
Αλλά, ποιός νοιάζεται εντέλει ; 

No comments