Το ''ευχαριστώ'' του Φραγκίσκου Ζαλώνη και το μήνυμα του Κωστή Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ''ευχαριστώ'' του Φραγκίσκου Ζαλώνη και το μήνυμα του Κωστή Δούκα


 Έτοιμος για να βοηθήσει διοικητικά στην ανάπτυξη του χάντμπολ και να προσφέρει στα διοικητικά της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος δηλώνει το μέλος του Δούκα και παλαίμαχος αθλητής του χάντμπολ, Φραγκίσκος Ζαλώνης.

Μάλιστα, σε εξαιρετική παρουσίαση από τον Δούκα ( μπράβο στην Ρούλα Στίγκα, υπήρξε άριστη μαθήτρια... ) αναφέρεται : 

''  Ο δικός μας «Φράγκι» μπορεί να κρέμασε τα παπούτσια όμως δηλώνει «παρών» για να στηρίξει το άθλημα που υπηρέτησε μέσα στο τερέν για περισσότερες από δυο δεκαετίες.

Στις πρόσφατες εκλογές της Ομοσπονδίας, ο Φραγκίσκος Ζαλώνης έθεσε υποψηφιότητα και με 32 ψήφους είναι πλέον στο νέο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνοντας μάλιστα τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.ΖΑΛΩΝΗΣ: «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΘΥΝΗ»


Από την πλευρά του, ο Φραγκίσκος Ζαλώνης δήλωσε για την εκλογή του: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κωστή Δούκα, καθώς και σύσσωμο το ΔΣ του ΑΣΕΔ για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου. Αισθάνομαι χαρά για την εκλογή μου στο ΔΣ της ΟΧΕ, αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη. Η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει -μεταξύ όλων των υπολοίπων- σαφώς τον αθλητισμό και δη τον ερασιτεχνικό. Ως εκ τούτου, ο καθένας από την πλευρά του θα πρέπει να συμβάλλει για την επόμενη μέρα του αθλήματος».ΔΟΥΚΑΣ: «Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ»

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας μιλώντας για την εκπροσώπηση του «Φραγκι» στη διοίκηση της ΟΧΕ τόνισε: «Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογό μας αποτελεί η εκλογή του «δικού» μας Φραγκίσκου Ζαλώνη στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος. Ο Φραγκίσκος έχει υπηρετήσει τον ΑΣΕΔ και το χάντμπολ για περισσότερα από είκοσι χρόνια με αφοσίωση και σεβασμό και η απόφασή του να διεκδικήσει και να κερδίσει επάξια μια θέση στη διοίκηση της Ομοσπονδίας αποτελεί επιβράβευση της διαχρονικής του πορείας στο άθλημα.

Μετά την ολοκλήρωση των Αρχαιρεσιών αναλαμβάνει τη σημαντική θέση του Ειδικού Γραμματέα με στόχο να συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας.Το μέλλον είναι μπροστά του και είμαι απόλυτα βέβαιος πως η παρουσία του στα διοικητικά της ΟΧΕ θα ενδυναμώσει τη «φωνή» όλων όσοι αγαπούν το άθλημά μας και ταυτόχρονα θα συμβάλει στην ανάπτυξη του.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Φραγκίσκο Ζαλώνη και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ ''.


No comments