Παύση προπονήσεων, μέχρι νεωτέρας, στην Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παύση προπονήσεων, μέχρι νεωτέρας, στην Σαλαμίνα



Από την περασμένη Δευτέρα (08/03) έχουν παύσει οι προπονήσεις στην Σαλαμίνα. Οι νησιώτες, μάλιστα, δεν προτίθενται να συνεχίσουν να προπονούνται, εφόσον η Handball Premier δεν επανεκκινήσει. Πάντως, υπεύθυνοι της ομάδας τονίζουν πως εάν... ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή στην δράση, το σύνολο θα επιστρέψει στις προπονήσεις, με σκοπό να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα, στο οποίο επιθυμεί να αγωνιστεί.

Η διακοπή των προπονήσεων αποφασίστηκε από την διοίκηση της Σαλαμίνας, διότι ο Δήμος Σαλαμίνας δεν καλύπτει προς το παρόν άλλα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, μολονότι γίνονται προσπάθειες από τους επικεφαλής της δημοτικής αρχής για εύρεση εναλλακτικών λύσεων, ώστε να στηριχθεί το σωματείο. 

Αξιοσημείωτο είναι, επιπλέον, το γεγονός πως μέχρι πρότινος, τα μέλη της ομάδας της Σαλαμίνας υποβάλλονταν σε μοριακά τεστ, τα οποία καλύπτονταν από τον Δήμο. Τις τελευταίες δύο φορές, ωστόσο, πριν από την παύση των προπονήσεων, τα μέλη της υποβάλλονταν σε rapid, τα οποία καλύφθηκαν από το σωματείο, που πλέον φαίνεται ότι αδυνατεί να χρηματοδοτήσει άλλες δαπάνες για τεστ.    

No comments