Σκοτσέζικο ντους για τα ματς της ΑΕΚ με την Νέβα... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σκοτσέζικο ντους για τα ματς της ΑΕΚ με την Νέβα...

 



To greekhandball.com   σας ενημέρωσε, όπως πάντα πρώτο, για τις επαφές που έγιναν ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Νέβα, προκειμένου και οι δύο αγώνες τους για το EHF European Cup να διεξαχθούν στην Αθήνα, στην αίθουσα '' Κασιμάτης ''  στο ΟΑΚΑ.

Οπως αποκαλύψαμε εξαρχής, είναι σε καλό δρόμο οι σχετικές συζητήσεις, καθώς, υπάρχει κατ΄αρχήν συμφωνία, ωστόσο, είναι απολύτως σαφές ότι πρέπει να ικανοποιηθούν και να καλυφθούν σχετικές παράμετροι ώστε να φθάσουμε στο επίπεδο των ανακοινώσεων.

Το σκοτσέζικο ντους είναι δεδομένο, καθώς, άλλωστε ήδη η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έδωσε αρνητική απάντηση στο πρώτο σχήμα που της παρουσιάσθηκε, αναφορικά με την πραγματοποίηση των δύο συναντήσεων.

Η εκκρεμότητα που υπάρχει θα πρέπει να αντιμετωπισθεί μέσα στο προσεχές 48ωρο ώστε να μη χαθεί η σχετική προθεσμία που έχει δοθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Η διαδικασία των διαπραγματεύσεων συνεχίζεται και καθώς οι Ρώσοι προβάλλουν, διαρκώς, νέα αιτήματα και βάζουν καινούρια ζητήματα, όλα, προς το παρόν, είναι στον αέρα.

Το πιθανότερο είναι ότι η Νέβα θα δεχθεί εντέλει να παίξει και τα δύο ματς στην Αθήνα, αλλά, χρειάζεται να προσαρμοσθεί σε κοινά αποδεκτές ημερομηνίες το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής των αγώνων της με την ΑΕΚ.

Η ανταλλαγή γραπτής παραδοχής συμφωνίας, θα επιβεβαιώσει όσα έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους δύο συλλόγους, καθώς, φαίνεται άλλωστε ότι η Νέβα δεν μπορεί να κερδίσει παραπάνω από όσα έχει ήδη εξασφαλίσει... 


No comments