Η Μαγδαληνή '' πυροβολούσε'' , η Κατερίνα καμάρωνε και η Πυλαία νίκησε 28-26 την μαχητική Προσοτσάνη της άπιαστης Σεβδίλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Μαγδαληνή '' πυροβολούσε'' , η Κατερίνα καμάρωνε και η Πυλαία νίκησε 28-26 την μαχητική Προσοτσάνη της άπιαστης Σεβδίλη



Η Πυλαία δεν είχε, για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, στη σύνθεση της την Κατερίνα Κουκμίση ( για την ακρίβεια, είχε λείψει μόνο σε έναν αγώνα, με τον Αρη στη Νίκαια...), που παραχωρήθηκε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η μικρότερη αδελφή της, Μαγδαληνή, πήρε το...όπλο της, έβαλε 7 γκολ και κράτησε ψηλά τη σημαία της χαντμπολικής οικογένειας της και φυσικά της ομάδας της, την οποία βοήθησε καθοριστικά ώστε να φθάσει στη νίκη σε βάρος της Προσοτσάνης με 28-26 ( ημίχρονο 13-12 ).

Μαγδαληνή ( αριστερά ) και Κατερίνα, οι δύο αδελφούλες, φωτογραφήθηκαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Μίκρα για το greekhandball.com  όπου η Κατερίνα ήταν στο πλευρό της μικρότερης αδελφής της και της Πυλαίας.

Ο αθλητισμός είναι οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές του και όσο μπορούμε, αυτά τα πρόσωπα θα αναδεικνύουμε.   

Στο πρώτο μέρος η μαχητική Προσοτσάνη, αιφνιδίασε την Πυλαία και είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο ωστόσο απώλεσε με την εκπνοή του 30λεπτου.

Η γηπεδούχος Πυλαία αντέδρασε στην επανάληψη, έφθασε στο σημείο να προηγείται με 5 γκολ διαφορά στο 40΄ και με 4 γκολ στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου και παρά την αντίδραση της Προσοτσάνης η οποία πήρε μεγάλη βοήθεια από την εξαιρετική Σεβδίλη ( πέτυχε 12 τέρματα, όμως, δεν ήταν αρκετά....), επικράτησε με 28-26.

Εξαιρετική, αγωνιώδης και αμφίρροπη αναμέτρηση που κρίθηκε από το γεγονός ότι η ομάδα του Βασίλη Σκανδάλη, η Πυλαία, που άργησε να βρεί ρυθμό, καθώς μάλιστα έπαιξε για πρώτη φορά μετά από 4 μήνες, αν και έχασε πολλά σουτ, είχε πιο πολλές λύσεις και αντέδρασε καλύτερα και περισσότερο ψύχραιμα σε κομβικά σημεία του αγώνα.

Ντεμπούτο για την Ρέα Λούρη που επέστρεψε από το Πανόραμα στην Πυλαία η οποία δεν είχε τις Ματαρώνα, Στεφανίδου ενώ η Προσοτσάνη αγωνίσθηκε δίχως τις τραυματίες Λεωνίδου, Νούση, Τσιαμουρά, Βόλακλη, την Σπυριδοπούλου όπως και την Αμβροσιάδου η οποία είναι μαθήτρια της Γ΄Λυκείου και ατυχώς την ώρα του αγώνα, είχε διαγώνισμα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στο φροντιστήριο όπου παρακολουθεί μαθήματα προετοιμασίας.

Η ομάδα της Προσοτσάνης παρουσιάσθηκε με 14 αθλήτριες στο γήπεδο.

Τα πεντάλεπτα : 1-3, 4-5, 5-7, 8-9, 9-9,13-12 ( ημίχρονο ), 16-15, 21-16, 22-19, 24-22, 27-25, 28-26. 

Διαιτήτευσαν οι Νάσκος-Παπούλιας.

 ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Σκανδάλης): Κουκμίση 7, Τσιτλακίδου 5, Βράμπα 2, Τσερέπη,  Καπρινιώτη, Ιωαννίδου, Αθαν. Τσιγαρίδα 7, Αθ.Τσιγαρίδα,  Μανωλούδα, Αθανασοπούλου 2 , Σελεμίδου 1 , Πετρίδου, Μόσχου 3,  Λούρη 1, Παραστατίδου, Ανδρεανίδου.

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Δρανόβαλης): Ράτσικα,  Παύλου 2 , Λαζαρίδου 3, Σεβδίλη 12 , Κυριακίδου, Κοτίδου, Σαμπατζή 4, Μελαδίνη,  Ιωαννίδου, Δικμάνη 2, Τσαλκίδου 2 , Καλαϊτζίδου , Κατσιγιάννη, Σπυρίδου 1.

No comments