Με εξ αναβολής παιχνίδια θα συνεχιστεί η Α1 Γυναικών το προσεχές Σαββατοκύριακο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με εξ αναβολής παιχνίδια θα συνεχιστεί η Α1 Γυναικών το προσεχές Σαββατοκύριακο

Αναβληθέντα ματς αποφασίστηκε να διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Α1 Γυναικών. Συγκεκριμένα, προτιμήθηκε να καλυφθούν εκκρεμότητες στη 3η και στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και στην συνέχεια να λάβει χώρα η 5η στροφή. 

Έτσι, για τον 2ο όμιλο πρόκειται να οριστούν τα παιχνίδια, ΠΑΟΚ - Πανόραμα (4η), Πυλαία - Προσοτσάνη (4η). Στον 3ο όμιλο εκκρεμούν τα παιχνίδια, Αναγέννηση Άρτας - Εθνικός Κοζάνης (3η) και Εθνικός Κοζάνης - Βέροια 2017 (4η), ενώ για την 2η αγωνιστική του ίδιου ομίλου εκκρεμεί το Εθνικός Κοζάνης - Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.

Παρατηρείται, λοιπόν, ότι και οι 3 αναμετρήσεις που εκκρεμούν στον 3ο όμιλο αφορούν σε παιχνίδια (2η, 3η και 4η αγωνιστική) του Εθνικού Κοζάνης και γι' αυτό αναμένονται οι αυριανοί (25/03) ορισμοί, ώστε να διαπιστωθεί ποιό από τα τρία θα διεξαχθεί, μολονότι πρόθεση της ΟΧΕ είναι να «κλείσουν» εκκρεμότητες στην 3η και στην 4η αγωνιστική.

Σημειώνεται πως στον 1ο όμιλο δεν εκκρεμεί κανένα παιχνίδι και έτσι δεν αναμένεται να γίνουν ορισμοί αγώνων για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

No comments