O Kεδέρης έδειξε αυταπάρνηση και την... πλήρωσε με θλάση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

O Kεδέρης έδειξε αυταπάρνηση και την... πλήρωσε με θλάση

Υπερπροσπάθεια κατέβαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ στην χθεσινή (21/02) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την CSM Βουκουρεστίου (29-23), η οποία χάρισε την πρόκριση στην Ένωση στα προημιτελικά του EHF European Cup. 

Ο Χρήστος Κεδέρης τραυματίστηκε σε φάση του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος, όμως έδειξε αυταπάρνηση και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του, που έδινε μάχη, για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ωστόσο, «πλήρωσε» την επιμονή του, το πάθος του και την... δίψα του, για να συμβάλλει μέχρι το τέλος, με θλάση. Και αυτό καθώς παραμένοντας εντός των γραμμών του γηπέδου ο τραυματισμός του επιδεινώθηκε και τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει χωλαίνοντας γύρω στο 55ο λεπτό. 

Το αποτέλεσμα; Θλάση, όπως προαναφέρθηκε, στον οπίσθιο μηριαίο. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, κ. Κελάλη, ο οποίος τον εξέτασε κάνει λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων, γεγονός που σημαίνει πως ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ χάνει σίγουρα το προσεχές ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Σήμερα (22/02) θα επανεκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

No comments