Δημητρούλιας: «Ο Παπασταμάτης είναι ο σπουδαιότερος παράγοντας που έχει περάσει από το άθλημα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Ο Παπασταμάτης είναι ο σπουδαιότερος παράγοντας που έχει περάσει από το άθλημα»

Ως τον σπουδαιότερο παράγοντα που έχει περάσει από το χάντμπολ χαρακτήρισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης, Σταμάτη Παπασταμάτη. Ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων επεσήμανε, επιπλέον, πως η ΑΕΚ έχει ''ψηλώσει'' και πως η χθεσινή (21/02) προσπάθεια των παικτών του, που αξίζουν την πρόκριση, ήταν συγκινητική.

Τόνισε: «Αυτό που είχα πει στον Πρόεδρο είναι ότι θα γίνει ένα παιχνίδι για γερά νεύρα και πως η ομάδα θα έχει ψηλώσει, είτε καταφέρει την πρόκριση, είτε όχι. Τα καταφέραμε. Τεράστια πρόκριση. 

Είχε χρόνια να κάνει ελληνική ομάδα τέτοια πρόκριση και μας ανοίγει τον δρόμο να διεκδικήσουμε ακόμα και τον τίτλο. Σίγουρα, θα είναι δύσκολο. Είμαι συγκινημένος. Σήμερα (σ.σ. χθες) παίξαμε όλοι για όλους, αφήσαμε πίσω τον εγωισμό. Αν δεν περνούσαμε θα οφειλόταν στην απραξία. Δεν ήθελα να το πω αυτό στα παιδιά. Και στα δύο ματς δείξαμε πόσο το θέλαμε. Εδώ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Ήταν συγκινητικά τα παιδιά σήμερα, αξίζουν την πρόκριση, όπως και ο κ. Παπασταμάτης που είναι ο σπουδαιότερος παράγοντας που έχει περάσει από το άθλημα».

No comments