LED στη Μίκρα, αλλά, με υπομονή.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

LED στη Μίκρα, αλλά, με υπομονή....


Το '' Σπίτι του Χάντμπολ '' στη Μίκρα, καλύπτει τις ανάγκες των ομάδων της Θεσσαλονίκης, αλλά, δεν τις φωτίζει όπως και όσο θα έπρεπε...

Και όχι μεταφορικά, αλλά, κυριολεκτικά.

Οπως φάνηκε και στις δύο απευθείας μεταδόσεις ( Σ.Σ. καλή δουλειά από τον ΠΑΟΚ και σε αυτόν τον τομέα ), των αγώνων της Γυναικείας ομάδας του Δικεφάλου του Βορρά με την Μάλαγα, η Μίκρα δεν παράγει οπτικό αποτέλεσμα εφάμιλλο των προσδοκιών και του επιπέδου των αγώνων που φιλοξενεί, ωστόσο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έγιναν από την Διοίκηση του ΕΑΚ, δεν είναι εφικτό να βελτιωθεί περισσότερο η κατάσταση και απαιτείται ριζική παρέμβαση.

Η έλλειψη ειδικής μελέτης ηλεκτροφωτισμού για τις ανάγκες κάθε αθλήματος, οι φυσιολογικές φθορές που οδήγησαν σε ετερογενείς λύσεις και σε ...πατέντες, οι τοποθετήσεις συχνά με εμπειρικό και όχι επιστημονικό τρόπο, η απουσία ομοιοτυπίας στο φωτισμό, καθώς άλλες λάμπες είναι αλογόνου, άλλες κλασικές, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο ισχυρές, οδηγούν στο αποτέλεσμα που βλέπουμε.

Και βεβαίως η Μίκρα δεν είναι...θεοσκότεινη, όπως πριν από  1 χρόνο, αλλά, δεν παύει να εκπέμπει προβληματική εικόνα.

Την λύση θα δώσει το πρόγραμμα ΗΛΕΚΤΡΑ, καθώς, με τις πιστώσεις που έχουν εγκριθεί, θα γίνει πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση στο ΕΑΚ της Μίκρας όπως και σε άλλα ΕΑΚ ενώ θα αλλάξει ο φωτισμός και θα μπεί παντού σύστημα LED, ως πιο οικονομική και φυσικά περισσότερο αποτελεσματική λύση, με μελέτη που θα γίνει από την αρχή.

Ωστόσο, το πρόγραμμα ΗΛΕΚΤΡΑ θα υλοποιηθεί το 2022.

Μέχρι τότε, υπομονή.

Θα πρέπει, πάντως, να αναγνωρισθεί ότι η Μίκρα με παρεμβάσεις αναφορικά με κουφώματα, θέρμανση, εισόδους, τάραφλεξ ( καθαρίζεται με το ειδικό όχημα, δύο φορές την εβδομάδα ), έχει αλλάξει '' πρόσωπο ''.

Μένει να δεί και...φως....



No comments