Ανταλής στο greekhandball.com : '' Πληρώσαμε τα λάθη μας, αλλά, τα κορίτσια προσπάθησαν έως το τέλος '' '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανταλής στο greekhandball.com : '' Πληρώσαμε τα λάθη μας, αλλά, τα κορίτσια προσπάθησαν έως το τέλος '' ''Ο προπονητής του Αρη Νικαίας Γιάννης Ανταλής τόνισε στο greekhandball.com  για τον αγώνα της ομάδας του με το Καματερό : 

 '' Από το σημερινό παιχνίδι θέλω και κρατάω ότι όλες οι αθλήτριες έφυγαν από το γήπεδο υγιείς . Με  4 μήνες αγωνιστικής απραξίας ο μεγαλύτερος φόβος  όλων μας  ήταν ένας  πιθανός  τραυματισμός . Όλα τα  άλλα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία διότι με τον ένα η άλλο τρόπο  διορθώνονται. Αγωνιστικά δεν ήμασταν  καλοί , ειδικά στο πρώτο μέρος  κάναμε πολλά αβίαστα λάθη . Δεν καταφέραμε να έχουμε καθαρή σκέψη στην επίθεση πράγμα που μας  προσέδωσε  άγχος. Αντίθετα  η άμυνα μας  που έβγαλε πάθος  και παλμό σε όλο το παιχνίδι, μας βοήθησε. Συγχαρητήρια  στο Καματερό για την νίκη, όμως θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στα δικά μας κορίτσια  που προσπάθησαν  μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ''.  

No comments