Με πιο πολλά '' όπλα '' ο ΠΑΟΚ 27-19 στην Εδεσσα τον γενναίο Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με πιο πολλά '' όπλα '' ο ΠΑΟΚ 27-19 στην Εδεσσα τον γενναίο Αερωπό


Ο ΠΑΟΚ έφθασε δίκαια στη νίκη απέναντι στον Αερωπό στην Εδεσσα, με 27-19, επιβεβαιώνοντας ότι έχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων και επιλογών, στις περισσότερες θέσεις, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστικούς γηπεδούχους οι οποίοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, με νεανικό σχήμα και περιορισμένες εφεδρείες.

Πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, όπως ήταν φυσικό να συμβεί στην επιστροφή τους μετά από απραξία 4 μηνών και δίχως φιλικά, ωστόσο, η εικόνα ήταν καλύτερη στην επανάληψη σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Με αμιγώς ελληνική ομάδα ο Αερωπός, με 4 ξένους ο ΠΑΟΚ, πολύ καλή απόδοση από τους γκολκίπερ και των δύο αντιπάλων.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από τον μαχητικό Αερωπό που από ένα σημείο και έπειτα, '' δεν είχε ανάσες '', καθώς, δεν διέθετε την πολυτέλεια της βοήθειας από τον πάγκο, που είχε ο φιλοξενούμενος.

Χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν και οι 3 γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ( Γκίγκοφ, Αρσιτς, Βελισσαρίου ). 

Τα πεντάλεπτα : 0-2, 2-3, 2-5, 4-8, 4-11, 7-13 ( ημίχρονο ), 9-15, 12-18, 13-20, 14-23, 17-24, 19-27.

Παρών στην αναμέτρηση ήταν και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, Κώστας Γκαντής.

 ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : Αθανασίου, Μέτσης 2 , Ρόμπης, Γάτσης, Τζουβάρας , Κράλλης 4 , Κώστας, Μαυρόπουλος, Μπουτκάρης 2,  Μισαηλίδης 4, Βαφείδης 5, Ιωαννίδης , Γιαννούσης, Μουμτζιδέλης 2.

ΠΑΟΚ : Γκίγκοφ, Καραγκιοζόπουλος 2, Παλάσκας 5, Μέντουριτς, Νικολαϊδης, Παπαβασίλης 2, Σεϊρεκίδης 5, Τσαναξίδης 3, Αποστόλου, Καβουσανάκης, Λιάπης 5, Τζωρτζίνης, Γιορανίδης 1, Αρσιτς, Στογιάνοβιτς 4, Βελισσαρίου. 

Διαιτητές : Tζαφερόπουλος-Λινάρδος

No comments