Ακολουθεί πρόγραμμα «βουνό» για την Ανόρθωση - Οι δηλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακολουθεί πρόγραμμα «βουνό» για την Ανόρθωση - Οι δηλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα στο greekhandball.com



Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πρόκειται να αντιμετωπίσει αύριο (13/02) η Ανόρθωση, εντός έδρας, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Κύπρου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας των Κυανόλευκων, Κώστας Κοτανίδης, δεν αναμένεται να λάβει χρόνο συμμετοχής, καθώς κρίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Η Ανόρθωση έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μετά από την αναμέτρηση με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ακολουθούν δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με αντίπαλο την αυστριακή, Κέλαγκ, στις 19 και στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ στις 24 του ίδιου μήνα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παρνασσό Στροβόλου. 

Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε τυχεροί, καθώς στην κλήρωση αποφύγαμε τα μεγαθήρια. Η Κέλαγκ είναι καλύτερη ομάδα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες, που αντιμετωπίσαμε. 

Η Κέλαγκ είχε προβλήματα τραυματισμών, τις προηγούμενες ημέρες, αλλά πλέον αγωνίζονται πλήρεις, έχει παράδοση ως ομάδα στο χάντμπολ. Θεωρούν ότι θα προκριθούν και αυτό ίσως είναι καλό για εμάς. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώριά μας. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια, για να περάσουμε».

No comments