Η δήλωση του Προέδρου του Αερωπού Έδεσσας, Μάκη Ρόμπη, στο greekhandball.com - Εργασίες αναβάθμισης στο ΔΑΚ Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η δήλωση του Προέδρου του Αερωπού Έδεσσας, Μάκη Ρόμπη, στο greekhandball.com - Εργασίες αναβάθμισης στο ΔΑΚ Έδεσσας


Σε προληπτικά τεστ ανίχνευσης Covid-19 υποβλήθηκαν χθες (09/02) τα μέλη του Αερωπού Έδεσσας, στο Κέντρο Υγείας της πόλης. Όλα τα αποτελέσματα των τεστ ήταν αρνητικά.


Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Ρόμπης, ο οποίος δήλωσε στο greekhandball.com: «Κάνουμε μεγάλη υπομονή. Τίποτα δεν περνάει από τα χέρια μας όσον αφορά στις αποφάσεις. Η κοινωνία συνολικά και ο αθλητισμός πιο συγκεκριμένα βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, με τις οποίες πρέπει να συνεχίσουμε να συμβαδίζουμε, ώστε να επιβιώσουμε. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία και στους αθλητές μας, καθώς όλοι τους είναι συνεπείς.

Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στους Μανώλη Ιωαννίδη, Αντώνη Μέτση, που έρχονται από την Θεσσαλονίκη, για να είναι δίπλα στην ομάδα και να προπονηθούν. Είναι από τους πιο καλούς χαρακτήρες, που έχουν περάσει από τον Αερωπό στα χρόνια που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα».

Παράλληλα, εργασίες αναβάθμισης γίνονται στο ΔΑΚ Έδεσσας. Στα αποδυτήρια αντικαθίστανται, μεταξύ άλλων, τα πλακάκια και οι ντουζιέρες και επιπλέον, αλλάζει όψη η είσοδος του γηπέδου. Η ομάδα του Αερωπού ευχαριστεί γι' αυτές τις ενέργειες τον Δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Γιάννου, που είναι γνώστης του χάντμπολ και δεν... χάνει παιχνίδι του Αερωπού, ακολουθώντας τον παντού.

No comments