Ανακοίνωσε τον Νούιτς η ΑΕΚ - Δήλωσε: «Χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, στόχος μας η κατάκτηση τροπαίων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωσε τον Νούιτς η ΑΕΚ - Δήλωσε: «Χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα, στόχος μας η κατάκτηση τροπαίων»

Την μεταγραφή του Τόμισλαβ Νούιτς, την οποία είχε προαναγγείλει στις 05/01 το greekhandball.com (δείτε εδώ), ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Πρόκειται για 32χρονο αριστερό εξτρέμ, τελευταία ομάδα του οποίου ήταν η Ντουμπρόβνικ (Κροατία), με καταγωγή από την Βοσνία/Ερζογοβίνη και από την Κροατία.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Tomislav Nuic. Ο 32χρονος (12/11/1988) αριστερός εξτρέμ με ύψος 1,87 μ. με καταγωγή από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και την Κροατία, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Tomislav Nuic ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την HRK Izvidac Ljubuski από τη Βοσνία, με την οποία έπαιξε στα ευρωπαϊκά σαλόνια του EHF Cup και του Challenge Cup. Ακολούθησε η κροατική RK Siscia έως το 2013, όταν και μετακόμισε στην RK Nexe για μία τετραετία (2013-2017). To 2017 έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε στην Τουρκία και την Besiktas JK, με την οποία αγωνίστηκε στους ομίλους του EHF Champions League για μία διετία σκοράροντας 36 τέρματα. Με την Besiktas JK κατέκτησε 2 νταμπλ (2018, 2019) και 2 Super Cup (2018, 2019), αποτελώντας ένα εκ των βασικών στελεχών των “ασπρόμαυρων”. Τελευταίος σταθμός του ήταν η Dubrovnik από την Κροατία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Tomislav Nuic δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ, μία μεγάλη ομάδα με καλή και ανταγωνιστική ομάδα και με στόχους που κάθε χρόνο γίνονται πιο μεγάλοι και πιο φιλόδοξοι. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση τροπαίων όπως αξίζει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Φυσικά, χαίρομαι που έρχομαι και στην Αθήνα, μία πανέμορφη πόλη γεμάτη ήλιο“».

No comments