Ετοιμάζεται να αντιδράσει η ΟΧΕ - Άγνωστο τι θα γίνει με τα νέα χρονοδιαγράμματα - Ανησυχία για περαιτέρω καθυστερήσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται να αντιδράσει η ΟΧΕ - Άγνωστο τι θα γίνει με τα νέα χρονοδιαγράμματα - Ανησυχία για περαιτέρω καθυστερήσειςΣυζήτηση αναμένεται να γίνει αύριο (08/02) στα γραφεία της ΟΧΕ μεταξύ των μελών της ελληνικής Ομοσπονδίας σχετικά με το γεγονός πως παρατείνεται εκ νέου η επανεκκίνηση των αναμετρήσεων στο χάντμπολ, που μετρά περίπου 3 μήνες αποχής από την αγωνιστική δράση.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, σύμφωνα με εκπροσώπους της ΟΧΕ, να υπάρξει αντίδραση, ωστόσο ακόμα δεν έχει καθοριστεί η μορφή αυτής. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, Τάσος Χειβιδόπουλος, θα πρέπει να εισηγηθεί νέα χρονοδιαγράμματα για τα Πρωταθλήματα των πρώτων κατηγοριών, που είχε προταθεί αρχικά να ξεκινήσουν στις 13-14 Φεβρουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο πλέον μοιάζει απίθανο να συμβεί. Όσον αφορά στα νέα χρονοδιαγράμματα, άγνωστο παραμένει αν θα γίνει εισήγηση για περισσότερες εμβόλιμες ή για επέκταση της διάρκειας με τον προγραμματισμό αγώνων σε Σαββατοκύριακα.

Μέλη της ΟΧΕ τονίζουν, επιπλέον, πως θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα αν ούτε την προσεχή Παρασκευή (12/02) δεν ανάψει το «πράσινο φως» για επιστροφή στους αγώνες, καθώς η μία εβδομάδα καθυστέρησης είναι ανεκτή, όμως όσο περνάει ο καιρός, τόσο οι καθυστερήσεις αυξάνουν τα εμπόδια.

No comments