Μεγάλες νύχτες για τον Γιάννη Γρηγοράκη, που βρίσκεται επί ποδός υπηρετώντας στο Σώμα της Πυροσβεστικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλες νύχτες για τον Γιάννη Γρηγοράκη, που βρίσκεται επί ποδός υπηρετώντας στο Σώμα της Πυροσβεστικής



Ρεπό για λόγους ασφαλείας, λόγω του χιονιά στην Αττική, δόθηκε για σήμερα (16/02) στους αθλητές του Άρη Νίκαιας από τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Γρηγοράκη.

Ο τεχνικός και μέχρι πέρυσι παίκτης της ομάδας της Νίκαιας βρίσκεται επί ποδός από τα ξημερώματα, καθώς είχε βάρδια στην Πυροσβεστική, στην οποία εργάζεται. Και αυτή η νύχτα, όμως, προβλέπεται μεγάλη για τον Γρηγοράκη, αφού η κακοκαιρία εξελίσσεται ακόμα στο Λεκανοπέδιο.   

Ο κόουτς του Άρη σχολίασε στο greekhandball.com σχετικά με την προετοιμασία του συνόλου του: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας κανονικά καθημερινά και αναμένουμε τις αποφάσεις της Πολιτείας για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Το θετικό της καθυστέρησης της επανέναρξης είναι ότι οι αθλητές μας έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο προσαρμογής, αλλά το αρνητικό για εμάς τους προπονητές είναι ότι δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερο προβληματισμό τον σχεδιασμό των προπονήσεών μας. Πιστεύουμε να έχουμε προς το τέλος του μήνα κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας».

No comments