Μυλωνάς: «Αυτή η ομάδα... χτίστηκε, για να κάνει μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μυλωνάς: «Αυτή η ομάδα... χτίστηκε, για να κάνει μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία»

Η ΑΕΚ ''χτίστηκε'' έτσι ώστε να κάνει μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία, επεσήμανε στο greekhandball.com ο Χρήστος Μυλωνάς, εκ των πρωταγωνιστών της Ένωσης στην επικράτησή της με 29-23 επί της CSM Βουκουρεστίου. 

O 26χρονος αριστερός ίντερ, ο οποίος πέτυχε 7 τέρματα, τα περισσότερα για την ομάδα του, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίσαμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ισάξιά μας. Η CSM Βουκουρεστίου παίζει σ' ένα Πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου. Βρισκόμασταν πίσω με 5 γκολ διαφορά από την πρώτη αναμέτρηση. 

Στόχος μας ήταν να ''χτίσουμε'' από την αρχή την επιθυμητή διαφορά και τελικά να επικρατήσουμε. Ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχαμε πετύχει ασφαλή διαφορά, όμως στα μισά του δεύτερου πιεστήκαμε, όταν το ματς ήταν στα 2-3 γκολ διαφορά. Παρ' όλα αυτά, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση. Αυτή η ομάδα ''χτίστηκε'', έτσι ώστε να κάνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία και το απέδειξε σήμερα. Πανηγυρίζουμε την πρόκριση, αλλά από αύριο επιστρέφουμε και πάλι στην δουλειά». 

No comments