Α. Παπασταμάτης: «Πολύ συγκινημένος και περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας μου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α. Παπασταμάτης: «Πολύ συγκινημένος και περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας μου»

Συγκινημένος και περήφανος για την προσπάθεια της ΑΕΚ δήλωσε στο greekhandball.com, μετά από την πρόκριση με αντίπαλο την CSM Βουκουρεστίου, ο Ανδρέας Παπασταμάτης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης. Tόνισε, επιπλέον, ότι άπαντες στην αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί και πρόσθεσε πως ελπίζει ότι στο τέλος οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν.

Υπογράμμισε: «Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη πρόκριση. Η ομάδα έδειξε πραγματικά ότι έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα και μπόρεσε να ανατρέψει μια πολύ μεγάλη διαφορά. 

Η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη, πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί, καθώς ο μεγάλος μας στόχος είναι ο τελικός και η κατάκτηση του τροπαίου. Όλες οι ομάδες, που μετέχουν στην διοργάνωση, είναι αξιόμαχες και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. 

Είναι πολύ θετικό νέο πως αρχίζει ξανά το Πρωτάθλημα και θα μπορέσουμε να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας, γεγονός που θα μας δώσει ρυθμό και θα μας βοηθήσει και στα ευρωπαϊκά ματς. 

Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας μου. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες του ρόστερ, του προπονητικού και του διοικητικού επιτελείου και ευελπιστώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει». 

No comments