Μπάουερ: «Είμαστε ομάδα νικητών - Παλέψαμε για όλο το ελληνικό χάντμπολ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπάουερ: «Είμαστε ομάδα νικητών - Παλέψαμε για όλο το ελληνικό χάντμπολ»

Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του σημερινού θριάμβου της ΑΕΚ ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Τόμας Μπάουερ, ο οποίος μίλησε στο greekhandball.com μετά από την επικράτηση της (29-23) Ένωσης επί της CSM Βουκουρεστίου και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του EHF European Cup.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ τόνισε ότι η ομάδα ''χτίστηκε'' για τέτοια ματς και επεσήμανε πως η ΑΕΚ είναι ομάδα νικητών. Αξιοσημείωτο είναι επιπλέον -κυρίως επειδή η δήλωση προέρχεται από ξένο αθλητή που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην χώρα μας, ώστε να αγωνιστεί- ότι υπογράμμισε πως οι Κιτρινόμαυροι πάλεψαν σήμερα για όλο το ελληνικό χάντμπολ. 

Δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Αν ένας προπονητής και ένας Πρόεδρος ''χτίζουν'' μια ομάδα με διεθνείς παίκτες, όπως η ΑΕΚ, την ''χτίζουν'' για παιχνίδια σαν και αυτό.

Υπάρχουν παιχνίδια για τα οποία... ζούμε όλοι, για τα οποία προετοιμαζόμαστε καθημερινά. Στα μάτια των παικτών μπορείς να δεις πριν από τα ματς αν φοβούνται ή αν έχουν γεννηθεί για μεγάλες αναμετρήσεις και πιστεύω ότι καθένας από εμάς φανέρωσε σήμερα πως είμαστε ομάδα νικητών. 

Μετά από όλα τα εμπόδια, γύρω από την πανδημία, στο Πρωτάθλημα, θα έπρεπε να παλέψουμε όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλο το ελληνικό χάντμπολ».

Όσον αφορά στην δική του εξαιρετική εμφάνιση και την σωτήρια επέμβασή του στο φινάλε, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή μου και χαίρομαι, επίσης, που αποσόβησα το γκολ στο φινάλε, το οποίο θα μας στερούσε την πρόκριση. Είμαι, όμως, περισσότερο περήφανος για το γεγονός πως χαρίσαμε χαρά σε πολύ κόσμο».

No comments