Δομπρής στο greekhandball.com : '' Το πιστεύαμε, το δείξαμε, το αξίζαμε...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δομπρής στο greekhandball.com : '' Το πιστεύαμε, το δείξαμε, το αξίζαμε...''

 


O Mπάμπης Δομπρής παραδέχεται ότι δεν πρόκειται να...ξεχάσει ποτέ την επική ανατροπή που έφερε την πρόκριση για την ΑΕΚ στις 8 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup.
Toν αφήνουμε να εκμυστηρευθεί τα συναισθήματα του στο greekhandball.com με την δική του, αυθόρμητη, προσέγγιση-εξιστόρηση μίας, όντως, μεγάλης βραδιάς για την Ενωση και το ελληνικό χάντμπολ :
''  Ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι καταφέραμε...Σίγουρα θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη μας αυτό το ματς, που μας χάρισε συναισθήματα τα οποία  κρατάς μία ζωή. Πολύ μεγάλη ανατροπή για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε έως την κορυφή της διοργάνωσης. Πιστεύαμε στην πρόκριση και από το πρώτο λεπτό το δείξαμε στους Ρουμάνους ότι πρέπει να ματώσουν ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση από την ΑΕΚ.
Πριν από τον αγώνα, είχαμε πεί στα αποδυτήρια ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και έτσι έγινε. Πίστευα ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλο μας και το έδειξε, έστω και αν έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, με κατάθεση ψυχής. Λίγοι πίστευαν στην ανατροπή, όμως, εμείς γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Ολες οι σκέψεις περνούσαν στη διάρκεια του αγώνα από το μυαλό, κυρίως γιατί ήταν έντονα τα σκαμπανεβάσματα στο σκορ πρόκρισης και φυσικά στα συναισθήματα. 
Η ΑΕΚ έχει έναν εξαιρετικό ελληνικό κορμό, παιδιά που ξέρουμε το μέγεθος της ΑΕΚ και που βρισκόμαστε και παρασύραμε όλους τους ξένους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι είναι τεράστιας αξίας. Ετσι, στο τεραίν βγήκε ένα κράμα πράγματι δυνατό, με σεβασμό και τιμή στη φανέλα και στην προσπάθεια που συνολικά γίνεται από την ΑΕΚ.
Πολύτιμες και οι συμβουλές του Ουγκάλντε, ενός πολύ μεγάλου αθλητή, ο οποίος λειτούργησε ως έξτρα προπονητής, μας βοήθησε ψυχολογικά, μας  ενίσχυσε και ήταν σα να έπαιζε μαζί μας ''. 






No comments