Δανήλος: «Ανάμεικτα συναισθήματα - Τα κορίτσια δεν μπορούν ούτε καν να προπονηθούν ως σύνολο Εθνικής ομάδας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δανήλος: «Ανάμεικτα συναισθήματα - Τα κορίτσια δεν μπορούν ούτε καν να προπονηθούν ως σύνολο Εθνικής ομάδας»



Σχετικά με την κλήρωση της Εθνικής Νεανίδων της Ελλάδας (δείτε εδώ) μίλησε στο greekhandball.com ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Μενέλαος Δανήλος.

Σχολίασε: «Παρακολουθώντας σήμερα το πρωί την κλήρωση των ομίλων της Εθνικής ομάδας Νεανίδων Κ17 και ταυτόχρονα τα νέα μέτρα που επιβάλλονται στην χώρα μας για το επόμενο διάστημα, μας κυρίευσαν ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από την μια το άθλημά μας συνεχίζει σε επίπεδο πρώτων κατηγοριών έστω με προπονήσεις, αλλά από την άλλη μας λυπεί ιδιαίτερα ότι τα κορίτσια της ηλικιακής αυτής κατηγορίας δεν μπορούν ούτε καν να προπονηθούν ως σύνολο Εθνικής ομάδας.

Επειδή γνωρίζουμε όλοι ότι ο ιός δεν πρόκειται να μας αφήσει εύκολα, έχουμε προσαρμόσει το πρόγραμμά μας και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος (όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες) με προπονητικά καμπ, με ασφάλεια για τα κορίτσια και με προδιαγραφές ''φούσκας'' μηδενίζοντας τον κίνδυνο της μόλυνσης από τον ιό».

Υπογράμμισε, επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας: «Περισσότερα στοιχεία για το τουρνουά και για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε τον Αύγουστο στην Γεωργία θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες, καθώς το επιτελείο της Εθνικής ομάδας έχει ξεκινήσει να συλλέγει πληροφορίες για κάθε μια από τις αντιπάλους μας ξεχωριστά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ την γρηγορότερη επιστροφή στα γήπεδα για τα κορίτσια μας με υγεία πάνω απ' όλα και ανιδιοτελή αγάπη για την Εθνική μας ομάδα».

No comments