Τον δανεισμό του Τόσκα ανακοίνωσε η Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τον δανεισμό του Τόσκα ανακοίνωσε η Δράμα



Την μετακίνηση, με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2022, του Αχιλλέα Τόσκα ανακοίνωσε η Δράμα. Για την εξέλιξη που αφορά στον 17χρονο διεθνή δεξιό ίντερ, ο οποίος παραχωρήθηκε από την Προσοτσάνη, είχε ενημερώσει χθες (08/02) το greekhandball.com (δείτε εδώ).


Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δράμας:


«Ο διεθνής με την Εθνική Εφήβων Αχιλλέας Τόσκας θα βρίσκεται στο roster των Δραμινών μέχρι το τέλος της περιόδου 2021-2022. Ο αθλητής είναι γέννημα θρέμμα του Α.Ο. Προσοτσάνης είναι αριστερόχειρας 1.90cm και προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα Εφήβων για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα U19 που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα. 

Οι άνθρωποι του Bianco Monte ΔΡΑΜΑ 1986  και της Προσοτσάνης λειτούργησαν με γνώμονα το αθλητικό μέλλον του αθλητή και με βάση τη διαχρονική συνεργασία που έχουν (μετακινήσεις αθλητών και αθλητριών και από τις δύο πλευρές) ΄΄έδωσαν τα χέρια΄΄ για την υλοποίηση της μεταγραφής του αθλητή μέχρι και την περίοδο 2021-22. Ο σύλλογός μας ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΑΟ Προσοτσάνης για την συνεργασία η οποία είναι προς όφελος των αθλητών μας. 

Ο διεθνής αθλητής Αχιλλέας Τόσκας δήλωσε για την μεταγραφή του στον Δραμινό σύλλογο: ''Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Από την μία αφήνω την ομάδα που ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ και έζησα πολύ όμορφες στιγμές τον Α.Ο Προσοτσάνης. Ήταν πραγματικά σχολείο για εμένα και ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές. Από την άλλη πλευρά όμως είμαι χαρούμενος διότι, μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στις δραστηριότητες μίας πολύ μεγάλης ομάδας της Α1 κατηγορίας την (Bianco Monte Δράμα 1986) μέχρι το καλοκαίρι 2022 που θα με βοηθήσει πάρα πολύ σε ατομικό επίπεδο. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να μπορέσω να ενσωματωθώ γρήγορα στην ομάδα και να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ''».

No comments