Όσα δήλωσαν τα μέλη του Δούκα, Μπούνας και Αποστολίδης, σχετικά με τις προπονήσεις της ομάδας (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Όσα δήλωσαν τα μέλη του Δούκα, Μπούνας και Αποστολίδης, σχετικά με τις προπονήσεις της ομάδας (vid)



Ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του Δούκα και τόσο ο προπονητής της ομάδας, Κωστής Μπούνας, όσο και ο αθλητής της, Διογένης Αποστολίδης, προέβησαν σε δηλώσεις.

Το greekhandball.com τις απομαγνητοφώνησε και τις παρουσιάζει παρακάτω:

Μπούνας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς μετά από μία πολύ μεγάλη διακοπή βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί. Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος γιατί βλέπω ότι τα παιδιά είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, γεγονός που σημαίνει πως ο πρώτος στόχος, ο οποίος είναι να προφυλαχθούν από τυχόν ατυχίες, θα είναι εφικτός. Είμαστε σε καλό δρόμο, οι προπονήσεις θα αρχίσουν να είναι κανονικές, τηρώντας βέβαια όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για τον κορονοϊό. Ευελπιστώ ότι το νέο ξεκίνημα δεν θα έχει άλλες διακοπές και η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο για εμάς».

Αποστολίδης: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε στο γήπεδο, είμαστε μαζί και προπονούμαστε. Προσπαθούμε κάθε 'μέρα για το καλύτερο, ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών. Ελπίζω όσο το δυνατόν συντομότερα να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να πάνε όλα καλά, για να μην έχουμε τραυματισμούς και να είμαστε όλοι υγιείς».


Πηγή: ased.gr

No comments