Πλήγμα με 8 κρούσματα και προληπτικό περιορισμό για τη Μάλαγα αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο EHF Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλήγμα με 8 κρούσματα και προληπτικό περιορισμό για τη Μάλαγα αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο EHF Cup

 

Πλήγμα με 8 θετικά κρούσματα Covid 19 δέχτηκε η ισπανική αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα προημητελικά του EHF European Cup, Rincón Fertilidad Malaga. Η πρωτοπόρος της Liga Iberdrola, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: 

"Από την ομάδα χάντμπολ γυναικών της Μάλαγα Κόστα ντελ Σολ θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οκτώ μέλη της ομάδας Rincón Fertilidad Málaga έχουν βρεθεί θετικά στον Covid 19 - SARS-2, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τη Δευτέρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα από τα οχτώ μέλη, άρχισε να αισθάνεται συμπτώματα αυτήν την Κυριακή. Όλα τα πρωτόκολλα υγείας ενεργοποιήθηκαν από το σύλλογο, απομονώνοντας αυτό το άτομο και πραγματοποίησαν τις απαραίτητες εξετάσεις τη Δευτέρα το πρωί, ενώ οι προπονήσεις της ομάδας διακόπηκαν. 

Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να διεξαχθούν περισσότερα PCR test  κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών που η ομάδα θα παραμείνει σε καραντίνα, υπάρχει η δυνατότητα εσωτερικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται από την κλινική Rincón Fertilidad. Από τον σύλλογο οι πληροφορίες έχουν ήδη μεταφερθεί στα ενδιαφερόμενα μέρη και η περίοδος απομόνωσης έχει ξεκινήσει για όλους εκείνους που έχουν πληγεί, καθώς και προληπτικός περιορισμός για τους υπόλοιπους."

Οι δυο αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Μάλαγα, έχουν οριστεί στη Θεσσαλονίκη στις 19 και 21 Φεβρουαρίου.


No comments