Τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, ο Ανανιάδης συνεχίζει στην Πυλαία - Εκτός προπονήσεων ο Αντωνιάδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, ο Ανανιάδης συνεχίζει στην Πυλαία - Εκτός προπονήσεων ο Αντωνιάδης


Τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Ανανιάδη συνεχίζει η Πυλαία. Ο Ανανιάδης, πρώην παίκτης της ομάδας, είχε συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς να γυμνάζει το σύνολο, έπειτα από την επανέναρξη των προπονήσεων και την αποχώρηση του Γιώργου Καρασαββίδη. 

Ο Ανανιάδης, που ανήκει στο δυναμικό γυμναστηρίου, είχε συμφωνήσει, συγκεκριμένα, να κατευθύνει την Πυλαία ως γυμναστής τουλάχιστον έως ότου ανοίξουν και πάλι τα γυμναστήρια. Ωστόσο, φαίνεται πως τα γυμναστήρια θα είναι από τους χώρους που θα καθυστερήσουν πολύ ακόμα να ανοίξουν και έτσι ο Ανανιάδης θα παραμείνει, μέχρι νεωτέρας, στην καθοδήγηση, ως γυμναστής, της ομάδας.

Παράλληλα, στα αγωνιστικά, ο Θοδωρής Αντωνιάδης συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα και θα επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις. Προς το παρόν, τού έχει συσταθεί ξεκούραση, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μικροεπέμβασης, εάν οι πόνοι παραμείνουν.   

No comments