'' Γνώρισα ανθρώπους χωρίς ταβάνι στα όνειρα τους...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Γνώρισα ανθρώπους χωρίς ταβάνι στα όνειρα τους...''


Ο προπονητής του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, Αλέξανδρος Κοτελίδας, μίλησε στον λογαριασμό της ομάδας του σε  μέσο κοινωνικής δικτύωσης και άνοιξε την καρδιά του, εκφράζοντας την ελπίδα για επιστροφή στην κανονικότητα :

 '' Δύο χρόνια στο σύλλογο γνώρισα πρώτα από όλα καλούς και έντιμους ανθρώπους και ύστερα νέους φίλους. Αυτό που λένε, αυτό κάνουν χωρίς να "βάζουν ταβάνι" στα όνειρα τους.

Ένας προπονητής μόνο ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι στην οικογένεια του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Οσα  ζητήματα-προβληματισμούς και αν είχα ως προπονητής η διοίκηση ήταν παρούσα και έδωσε λύσεις ακόμα και στην περίοδο του covid-19.

Από την πανδημία του covid-19 δέχτηκαν πλήγματα όπως είδαμε επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς, ιδιωτικές, δημόσιες, σχολεία, πανεπιστήμια κτλ. Ο αθλητισμός δεν ήταν δυνατόν να μην δεχτεί, επίσης, πλήγμα... Θεωρώ ότι οι ομάδες μπορούν να βγουν δυνατές. Από την αρχή της πανδημίας και ειδικά στην ομάδα μας η διοίκηση φρόντισε και τήρησε όλα τα μέτρα στο έπακρον ώστε να μην έχουμε κανένα κρούσμα. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους παίκτες γιατί και μέχρι την τελευταία ημέρα που ήμασταν στο γήπεδο δεν είχαμε κρούσματα ''.

--Ποιοί οι μελλοντικοί στόχοι σου και αν αυτοί συνδέονται με το σύλλογο.

 '' Για μελλοντικούς στόχους θα μπορούσαμε να πούμε αρχικά να μας δοθεί η άδεια να μπούμε στο γήπεδο ξανά για προπόνηση, φυσικά με τα απαραίτητα μέτρα. Θεωρώ ότι τον πρώτο λόγο για εμένα τον έχει η ομάδα του Λεωνίδα αν και είναι νωρίς ακόμη για οποιεσδήποτε συζητήσεις αφού δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με αυτήν την χρονιά.

-Τεράστιο πρόβλημα το γήπεδο, ο Λεωνίδας χρόνια βασανίζεται από αυτό. Αυτά τα δύο χρόνια πως το βιώνεις ;

'' Είναι το μεγάλο στοίχημα της υπάρχουσας διοίκησης. Ο Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων πρέπει να έχει τη φυσική του έδρα στους Αγίους Αναργύρους, το λέει και το όνομα του.

Πιστεύω ότι η διοίκηση με τους τοπικούς άρχοντες των Αγίων Αναργύρων θα βρουν μια λύση ώστε να αποκτήσει η ομάδα  τη δική της έδρα. Είναι δύσκολο το έργο ενός προπονητή (σε οποιοδήποτε άθλημα) να πρέπει να "πάρει" από τους παίχτες του το 100% με διάρκεια προπόνησης 1 ώρας και 15 λεπτών. Ευτυχώς, ωστόσο, η διοίκηση του Λεωνίδα δίνει μεγάλη βάση στις Ακαδημίες και έστω κάτω από δύσκολες συνθήκες, έχει φέρει αξιόλογους συναδέλφους στα ηλικιακά τμήματα. Εύχομαι να τελειώσει η πανδημία το συντομότερο δυνατό ώστε να βρεθούμε στο "φυσικό μας χώρο" , το γήπεδο!

Να έχουμε όλοι μας υγεία πάνω από όλα, υπομονή και θετικές σκέψεις ''.

No comments