Επιστροφή στο γήπεδο και για την ομάδα του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στο γήπεδο και για την ομάδα του Δούκα

 


Με χαμόγελα και ευχές για γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα και υγεία μπήκε ξανά στο γήπεδο η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Έπειτα από τη δίμηνη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Handball Premier, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, οι «μπλε» επέστρεψαν στις προπονήσεις, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και το διοικητικό προσωπικό του ΑΣΕΔ, πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης υποβλήθηκαν σε τεστ COVID τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί σε εβδομαδιαία βάση, με το συνολικό κόστος των τεστ να επιβαρύνει τη διοίκηση του Συλλόγου.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Κωστής Μπούνας δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή της ομάδας του στο τερέν: «Αρχικά εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Ελπίζω σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο και να επανέλθουμε πλήρως σε κανονικούς ρυθμούς. Αναφορικά με την έναρξη των προπονήσεων, επιτέλους μπαίνουμε στο γήπεδο μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τις προπονήσεις και σίγουρα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί και θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε ως ομάδα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ακολουθήσουμε κατάλληλο πρόγραμμα μίνι προετοιμασίας ώστε να αποφύγουμε τραυματισμούς και δυσάρεστες συνέπειες εξαιτίας της μεγάλης σε διάρκεια διακοπής. Η σκέψη μου είναι ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, εφόσον εξασφαλισθούν όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας και εγκυρότητας».

Το πρόγραμμα των πρώτων προπονήσεων έχει σαν στόχο την ομαλή προσαρμογή των παικτών του Δούκα στις αγωνιστικές απαιτήσεις προκειμένου να μπορέσουν να «ανεβάσουν στροφές» και να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

No comments