Εσπευσμένα τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Στάνκοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εσπευσμένα τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Στάνκοβιτς



Την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του πορείας στο χάντμπολ ανακοίνωσε, μέσω του Διομήδη Άργους, ο πρώην πια αθλητής των «Λύκων», Στάνκο Στάνκοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Ο 31 ετών Σέρβος δεξιός ίντερ αποφάσισε να βρίσκεται δίπλα στους δικούς του ανθρώπους και να αφοσιωθεί σε αυτούς, γι' αυτό επέλεξε να μην συνεχίσει να παίζει χάντμπολ. Σημειώνεται πως για τον ίδιο λόγο είχε επιστρέψει εσπευσμένα στην πατρίδα του, πριν από δύο περίπου μήνες.  


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους:


«Πριν από 2 περίπου μήνες είχαμε ανακοινώσει την εσπευσμένη αναχώρηση του παίκτη μας Stanko Stankovic, εξαιτίας του πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε άτομο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος. Δυστυχώς η κατάσταση δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζαμε και προσευχόμασταν όλοι, με αποτέλεσμα ο Stanko να αναγκαστεί να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση, την πρόωρη λήξη της αγωνιστικής του καριέρας. Αυτός και η οικογένεια του έχουν να ανέβουν το δικό τους Γολγοθά που απαιτεί την αδιάλειπτη προσοχή και ενασχόληση του.

Η εξέλιξη αυτή βάρυνε πολύ το κλίμα στους κόλπους της οικογένειας μας, μιας και ο Stanko είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας και είναι βέβαιο πως θα κέρδιζε με το ήθος του και το χαρακτήρα του και τις καρδιές όλων των φίλων της ομάδας, που λόγω των συνθηκών δεν ήταν εφικτό να είναι στις κερκίδες και να τον γνωρίσουν από κοντά. Χάνουμε έναν χαρισματικό παίκτη αλλά όχι ένα φίλο και έναν από εμάς, γιατί ως τέτοιον θα τον βλέπουμε πάντα.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος στην επικοινωνία του μαζί μας: «With great respect to you and to Diomidis, I announce that I finished my playing career. I hope this will be better and that one day we will meet with happier reasons». (σ.σ. «Με μεγάλο σεβασμό σε εσάς και στον Διομήδη, ανακοινώνω την ολοκλήρωση της αγωνιστικής μου καριέρας. Ελπίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στο μέλλον και ότι μια μέρα θα συναντηθούμε κάτω από πιο ευτυχείς συνθήκες»).

Εις το επανιδείν λοιπόν Stanko γιατί οι φίλοι δεν λένε ποτέ αντίο. Θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε σε ό,τι μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε στιγμή και να ενώνουμε τις προσευχές μας με τις δικές σας για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη».

No comments