Ημέρα κρίσης και για το χάντμπολ η προσεχής Παρασκευή (29/01) - Σε αναμονή της πρότασης των λοιμωξιολόγων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ημέρα κρίσης και για το χάντμπολ η προσεχής Παρασκευή (29/01) - Σε αναμονή της πρότασης των λοιμωξιολόγων


Στις 22/01 το greekhandball.com είχε γράψει (δείτε εδώ) πως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συζητήσει την πιθανότητα επανέναρξης, μεταξύ άλλων, των Πρωταθλημάτων των πρώτων κατηγοριών του χάντμπολ την προσεχή Παρασκευή (29/01) και τίποτα σε σχέση με αυτό δεν έχει αλλάξει.

Έτσι, το χάντμπολ είναι σε αναμονή της πρότασης των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι εξετάζοντας τα επιδημιολογικά δεδομένα θα κρίνουν και θα προτείνουν στην Κυβέρνηση σχετικά. Το «πράσινο φως» δεν αποκλείεται να ανάψει, εάν ανάψει, για τις αρχές Φλεβάρη. 

Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν πρόκειται να αλλάξει τον προγραμματισμό της ΟΧΕ, η οποία έχει ήδη σχεδιάσει χρονοδιάγραμμα με ορίζοντα επανέναρξης για την Handball Premier και την Α1 Γυναικών στις 13-14 Φεβρουαρίου (Σαββατοκύριακο). Δεδομένου, μάλιστα, ότι αρκετές ομάδες καθυστέρησαν να ξεκινήσουν, η ελληνική Ομοσπονδία δεν προτίθεται να αλλάξει τις ημερομηνίες με σκοπό να επανεκκινήσουν τα Πρωταθλήματα πριν από τις 13-14, εφόσον βέβαια επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων στο χάντμπολ.

No comments