'' Nα μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά....'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Nα μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά....''

 

Ο θάνατος του Σωτήρη Ντάλα, σε ηλικία μόλις 39 ετών, έχει συγκλονίσει τον κόσμο του χάντμπολ στην Ελλάδα, καθώς, ταξίδεψε χωρίς επιστροφή ένας νέος άνθρωπος, που αφοσιώθηκε στο άθλημα που λάτρεψε και η απώλεια του έκανε ακόμα πιο δύσκολη την ατμόσφαιρα και πολύ πιο δύσκολες τις ημέρες για ανθρώπους ήδη επιβαρυμένους ψυχολογικά από το lockdown που πλήττει ( και ) το χάντμπολ.

Ποτέ δεν έκρυψε την εκτίμηση του στον Σωτήρη, τον μέντορα του στο χάντμπολ, ο αθλητής Πάνος Τσέλιος, ο οποίος συγκινεί με τον αυθόρμητο αποχαιρετισμό του στον άνθρωπο τον οποίο αντιμετώπιζε ως '' δεύτερο πατέρα '' μα και ως φίλο ταυτόχρονα : 

'' Ήσουν, είσαι και θα είσαι εκείνος που με έμαθε να παίζω χάντμπολ, εκείνος πού με έμαθε τι είναι γυμναστική, εκείνος που με έμαθε να ζω! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα...καλό ταξίδι Σωτήρη να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! ''.

Ο Σωτήρης Ντάλας αγωνίσθηκε στον ΑΟ Ιωαννίνων που τον αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο, με μία φωτογραφία της ομάδας από το 2004, με εκείνον με το νούμερο 14 στη σύνθεση της.


Το '' αντίο ''  από τον ΑΟ Ιωαννίνων : 

'' Ο Σύλλογος και οι προπονητές του, εκφράζουν τη θλίψη τους για το χαμό του Σωτήρη Ντάλα. Ένας εξαιρετικός αθλητής, με έντονη προσωπικότητα, που τίμησε την ομάδα μας με την αγωνιστική του παρουσία. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 

Δεν σε  ξεχνάμε Σωτήρη ''. 


No comments