Δράμα δραμάτων...Ηταν μόλις 39 ετών ο Σωτήρης.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράμα δραμάτων...Ηταν μόλις 39 ετών ο Σωτήρης....

 

Δράμα δραμάτων....

Το χάντμπολ, που βιώνει ακόμα μία απώλεια δικού του ανθρώπου, πενθεί για τον θάνατο του προπονητή Σωτήρη Ντάλα, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Πάλεψε γενναία την τελευταία τριετία με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά, δεν άντεξε άλλο ο προπονητής της Αναγέννησης Αρτας που έφυγε από την ζωή αφήνοντας πίσω την σύζυγο του Σοφία και τον 5χρονο γιό τους Ευθύμη.

Η ΟΧΕ εκφράζει την βαθιά οδύνη της για τον θάνατο του Σωτήρη Ντάλα και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας '' ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΟΧΕ και ειδικότερα το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Κρανιώτης, η ΚΕΔ, το προσωπικό της Ομοσπονδίας και το γραφείο Τύπου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Σωτήρη Ντάλα''.

Ο εκλιπών, που με το χαμόγελο, την ευπρέπεια και την υπευθυνότητα του, είχε κερδίσει την εκτίμηση, αγωνίσθηκε στην Αναγέννηση Άρτας, τον Πρωτέα Άρτας, τον ΑΟ Ιωαννίνων  ( στη φωτο με το Νο 14, στην κάτω σειρά, με την ομάδα των Ιωαννίνων το 2004 ) και τον Πανιώνιο.

Ασχολήθηκε από νεαρή ηλικία με την προπονητική, οδήγησε την Αναγέννηση Άρτας στον μοναδικό της τίτλο στα τμήματα υποδομής, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων το 2008, ενώ την ίδια χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα ως μέλος του τεχνικού τιμ στον τελευταίο έως σήμερα τίτλο του συλλόγου, το Κύπελλο Γυναικών στα Γιαννιτσά.

Την επόμενη διετία (2009-2011) ανέλαβε πρώτος προπονητής της ομάδας, στην συνέχεια πέρασε και από τον πάγκο του Πρωτέα Άρτας, ενώ την τελευταία διετία ήταν και πάλι προπονητής της Αναγέννησης Άρτας.No comments