Κανδύλας: «Μειονέκτημα ότι λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός» - Παπαβασίλης: «Mέρα με την ημέρα βρίσκουμε τον εαυτό μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κανδύλας: «Μειονέκτημα ότι λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός» - Παπαβασίλης: «Mέρα με την ημέρα βρίσκουμε τον εαυτό μας»



Ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, ενόψει των προκριματικών του EURO 2020. Οι αθλητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Πέτρος Κανδύλας και Γιώργος Παπαβασίλης, έκαναν δηλώσεις, οι οποίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ελληνικής Ομοσπονδίας.


Ακολουθεί η ενημέρωση της ΟΧΕ:


''Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του EURO 2022 και την πρεμιέρα του 1ου ομίλου κόντρα στο Βέλγιο στις 7 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού Πέτρος Κανδύλας και ο αριστερός εξτρέμ του ΠΑΟΚ Γιώργος Παπαβασίλης μίλησαν στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ

Πέτρος Κανδύλας: «Ολοκληρώνεται άλλη μία εβδομάδα προετοιμασίας με την Εθνική. Οι προπονήσεις βαίνουν πολύ καλά μέχρι στιγμής, είμαι πολύ χαρούμενος που μέσω της Εθνικής μπορούμε κάποιοι αθλητές να προπονούμαστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ευτυχώς δεν έχουμε κανένα κρούσμα. Η προετοιμασία μας για τα επίσημα ματς με Βέλγιο και Σερβία θα συνεχιστεί με την ενσωμάτωση των αθλητών της ΑΕΚ και αυτών που παίζουν στο εξωτερικό. Σίγουρα είναι μειονέκτημα ότι λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός που είναι το πιο σημαντικό. Το παρήγορο είναι ότι και το Βέλγιο είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση αφού το Πρωτάθλημα έχει επίσης διακοπεί. Πάντως το έργο μας είναι δύσκολο. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ υγεία και να επιστρέψουν γρήγορα όλες οι ομάδες στο γήπεδο».

Γιώργος Παπαβασίλης: «Σίγουρα έχουμε πιο έντονο ρυθμό από τις πρώτες μέρες. Ξεκινήσαμε σταδιακά γιατί είχαμε αποχή ενός μήνα από προπονήσεις και αγώνες. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, κάνουμε μία προπόνηση την ημέρα, αλλά μέρα με την ημέρα βρίσκουμε τον εαυτό μας. Στο επόμενο στάδιο που θα έχουμε πλήρη σύνθεση θα μπούμε στην τελική ευθεία για τα επίσημα παιχνίδια»''.

No comments