Η άποψη του Μιχάλη Τζαφερόπουλου, στο greekhandball.com, για την απόδοση των Παπαματθαίου - Χρηστίδη στο Νορβηγία - Πολωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η άποψη του Μιχάλη Τζαφερόπουλου, στο greekhandball.com, για την απόδοση των Παπαματθαίου - Χρηστίδη στο Νορβηγία - Πολωνία

Ιωάννα Παπαματθαίου

Σε μία από τις πρώτες αναμετρήσεις του EURO 2020 των γυναικών «σφύριξαν» χθες (03/12) οι Ιωάννα Παπαματθαίου - Ιωάννα Χρηστίδη. Το greekhandball.com ζήτησε την άποψη του διεθνούς διαιτητή, Μιχάλη Τζαφερόπουλου, σχετικά με την απόδοση των δύο Ελληνίδων στο παιχνίδι, Νορβηγία - Πολωνία (35-22). 

Ο κ. Τζαφερόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το ματς και έχει εικόνα από αυτό, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Η πρώτη παρουσία των δύο γυναικών στο EURO 2020 ήταν πάρα πολύ θετική. Το στήσιμό τους ήταν πάρα πολύ σωστό και επίσης ανταποκρίθηκαν στο πειθαρχικό κομμάτι.

Παρά την διαφορά στο σκορ, το παιχνίδι είχε δύσκολες και πολλές φάσεις. Οι Παπαματθαίου - Χρηστίδη βοήθησαν τον αγώνα να εξελιχθεί σε υψηλό επίπεδο και να έχει, παράλληλα, ρυθμό. Επιπλέον, ήταν πολύ καλές στο ''πλεονέκτημα'', άφησαν να παιχτεί ωραίο χάντμπολ, δεν ''έκοβαν'' φάσεις. Η παρουσία τους εκεί, άλλωστε, δεν είναι τυχαία, δίκαια βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τούς εύχομαι καλή συνέχεια».

No comments