Ξανάσμιξαν τα αηδόνια στην Εθνική και η εξομολόγηση καρδιάς του Τεό στο greekhandball.com.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξανάσμιξαν τα αηδόνια στην Εθνική και η εξομολόγηση καρδιάς του Τεό στο greekhandball.com....

 


Ξανάσμιξαν τα αηδόνια....

Χάρης Μάλλιος και Τεό Ευαγγελίδης, μαζί στη φωτογραφία τον Νοέμβριο του 2012, πριν από 8 χρόνια. Με την ελληνική σημαία στα χέρια, στη Γερμανία, στη Σπρίνγκε.

Και να που είναι και πάλι μαζί στην Εθνική ομάδα, αυτές τις ημέρες, μετά την επιστροφή του Ευαγγελίδη έπειτα από 5 χρόνια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πλέον, ο Ευαγγελίδης στα 33 του, είναι παίκτης της Σβερίν αλλά και προπονητής της δεύτερης ομάδας της, όπως και γυμναστής στο αθλητικό σχολείο της πόλης.

Εως το καλοκαίρι ήταν μαζί στη Σβερίν με τον Νίκο Πασσιά, με τον οποίο αντάμωσε τώρα στην Εθνική Ελλάδας.

Η Γερμανία έχει ανοικτή αγκαλιά για τον Ευαγγελίδη εδώ και 8 χρόνια.

Με την επιστροφή του στην Εθνική μας ομάδα, ο Τεό αφήνει πίσω και την πίκρα για τον, προ 5 ετών, 6μηνο αποκλεισμό του από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επειδή δεν είχε καταφέρει να ανταποκριθεί σε κλήση που είχε δεχθεί, καθώς συνέτρεχαν επαγγελματικοί λόγοι.

'' Ηταν στενάχωρο και άδικο, επειδή μάλιστα χάθηκε κάθε επαφή '' είχε αναφέρει σε συνέντευξη του τον περασμένο Μάϊο, στο greekhandball.com , ο Θεσσαλονικιός αθλητής, ο οποίος ωστόσο έκανε όμορφα Χριστούγεννα φέτος....

'' Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την κλήση και ελπίζω να ανταποκριθώ, είμαι πολύ πιο έμπειρος και θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω '' σχολίασε ο Ευαγγελίδης στη συνομιλία που είχαμε ενώ ως προς τα συναισθήματα του στην Εθνική ομάδα, προσέθεσε αυθόρμητα: '' Είναι μία όμορφη εξέλιξη....Θα έμενα με το... παράπονο εάν δεν φορούσα ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.... ''.


Νίκος Δελαγραμμάτικας 



No comments