Πλάθα στο greekhandball.com: «Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και με ταχύτητα κόντρα στην Πριστίνα - Ελπίζω να ξεκινήσει σύντομα η Handball Premier» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλάθα στο greekhandball.com: «Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και με ταχύτητα κόντρα στην Πριστίνα - Ελπίζω να ξεκινήσει σύντομα η Handball Premier»Η ΑΕΚ... φουλάρει τις μηχανές της για τα διπλά παιχνίδια, που ακολουθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (19 και 20 Δεκεμβρίου) και θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο την Πριστίνα. Το greekhandball.com επικοινώνησε με τον Ισπανό αθλητή της Ένωσης, Ιγκνάθιο Πλάθα Χιμένεθ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τις επικείμενες αναμετρήσεις κόντρα στην ομάδα από το Κόσοβο, καθώς επίσης και στην παρούσα κατάσταση, εξαιτίας του κορονοϊού και τόνισε, επιπλέον, ότι θέλει να κατακτήσει τα πάντα, αυτή την σεζόν, με τους Κιτρινόμαυρους.

Επεσήμανε στο greekhandball.com: «Γνωρίζουμε πολλά για την αντίπαλό μας. Έχουν δυνατούς παίκτες. Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και με ταχύτητα. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη φιλοδοξία, η οποία άλλωστε μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα, ώστε να τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε την Πριστίνα».

Ανέφερε, ακόμα: «Η κατάσταση λόγω του Covid-19 μας έχει επηρεάσει όλους, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Ωστόσο, είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να αγωνιστούμε, παρά το γεγονός πως για πολύ μεγάλο διάστημα ήμασταν εκτός δράσης. Ελπίζω να ξεκινήσει σύντομα και το Πρωτάθλημα της Handball Premier».

Σχετικά μ' εκείνον, δήλωσε: «Θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους αυτή την σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού, μέσα στο γήπεδο, για να αποδείξουμε ξανά ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά στην Αθήνα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Περνάω καλά, επίσης, στην ΑΕΚ, είμαστε μια οικογένεια και αυτό αποτυπώνεσαι εντός του αγωνιστικού χώρου. Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα από το Κράτος και την ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο άθλημα».

No comments