Στα ημιτελικά του EURO 2020 η Νορβηγία - Παρέμειναν στο... κόλπο της πρόκρισης Κροατία, Γερμανία - Αποκλείστηκε η Ουγγαρία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα ημιτελικά του EURO 2020 η Νορβηγία - Παρέμειναν στο... κόλπο της πρόκρισης Κροατία, Γερμανία - Αποκλείστηκε η Ουγγαρία



Για 9η φορά στην ιστορία της, η Νορβηγία προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του EURO, καθώς επικράτησε χθες (12/12), με 25-36 (ημίχρονο 14-15), της Κροατίας. Η εμπειρία και η πληθώρα επιλογών, όπως φυσικά και η ποιότητα, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη νίκη της Νορβηγίας, οι αθλήτριες της οποίας είναι 4 χρόνια μεγαλύτερες, κατά μέσο όρο, από εκείνες της Κροατίας. 


Το σύνολο του Νέναντ Σοστάριτς χρειάζεται, πλέον, νίκη κόντρα στην Γερμανία, ώστε να βρεθεί και εκείνο στους «4» της διοργάνωσης.


Στο άλλο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας, η Γερμανία νίκησε με 25-32 (11-13 το ημίχρονο) την Ουγγαρία, η οποία δεν κατάφερε να πετύχει την 50η της νίκη στη διοργάνωση. Η Γερμανία παρέμεινε στο... κόλπο της πρόκρισης στα ημιτελικά, ωστόσο χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων, ενώ η Ουγγαρία, που τής στοίχισε συνολικά και κυρίως η πολύ μέτρια επιθετική της λειτουργία, αποκλείστηκε από την συνέχεια. 


Το σημερινό (13/12) πρόγραμμα:


Μαυροβούνιο - Σουηδία, 19:15 ώρα Ελλάδας

Δανία - Ισπανία, 21:30 ώρα Ελλάδας

No comments