Η Εθνική Γυναικών συζήτησε για το EURO 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης και αθλήτριές της ανέλυσαν τους ομίλους της αρχικής φάσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η Εθνική Γυναικών συζήτησε για το EURO 2020, μέσω τηλεδιάσκεψης και αθλήτριές της ανέλυσαν τους ομίλους της αρχικής φάσης



Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της Εθνικής Γυναικών της Ελλάδας, ώστε να γίνει συζήτηση σχετικά με το EURO 2020, που διεξάγεται στην Δανία. Μάλιστα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Παναγιώτης Μεσσήνης, είχε ζητήσει από αθλήτριες να αναλύσουν τους ομίλους της αρχικής φάσης της διοργάνωσης.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Νέα τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Γυναικών με την συμμετοχή του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μεσσήνη και 35 διεθνών αθλητριών.

Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν το EURO Γυναικών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Δανία, γύρω από το οποίο έγινε ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ζητήσει από τις αθλήτριες να αναλύσουν τους ομίλους των χωρών που αγωνίζονται (Τσάκαλου τον όμιλο της Κροατίας, Κεπεσίδου τον όμιλο της Πολωνίας), ενώ Ζυγούρα- Γκάτσιου ανέλυσαν τον όμιλο της Ισπανίας και η Βασιλειάδου αυτόν της Δανίας.

Η Εθνική Γυναικών θα πραγματοποιήσει άλλη μια τηλεδιάσκεψη μετά το τέλος της διοργάνωσης, ώστε να γίνει ο απολογισμός των όσων έλαβαν χώρα στο μεγάλο event της Σκανδιναβίας.

Τεχνικό επιτελείο και διεθνείς θα επιστρέψουν στο γήπεδο όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ώστε να προετοιμαστούν για τα προκριματικά του παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2021, τα οποία επρόκειτο να διεξαχθούν αρχές Δεκέμβρη, αλλά αναβλήθηκαν για το διάστημα 19-21 Μαρτίου».

No comments