Η ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει την ισχυρή, CSM Βουκουρεστίου, δεν στάθηκε τυχερή στην κλήρωση για τους «16», αλλά η πρόκριση θα τής ανοίξει τον δρόμο της κατάκτησης του τροπαίου... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει την ισχυρή, CSM Βουκουρεστίου, δεν στάθηκε τυχερή στην κλήρωση για τους «16», αλλά η πρόκριση θα τής ανοίξει τον δρόμο της κατάκτησης του τροπαίου...

Η κληρωτίδα, για την φάση των «16» του EHF European Cup, δεν... χαμογέλασε στην ΑΕΚ, που καλείται να αντιμετωπίσει την ισχυρή, CSM Βουκουρεστίου (Ρουμανία), κάτοχο του Challenge Cup (πρώην European Cup) της σεζόν 2018-19. Το ζευγάρι μεταξύ δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της περιόδου 2020-21 προέκυψε πρώτο. 

Για την Ένωση, ωστόσο, είναι θετικό το γεγονός πως, αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Ρουμάνων, τότε θα έχει ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες, για να πανηγυρίσει τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο. 

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 13-14 Φεβρουαρίου και στις 20-21 του ίδιου μήνα. Η πρώτη αναμέτρηση θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και η δεύτερη στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

No comments